Skype Translator traduce în timp real ce vorbeşti și e disponibil tuturor

Skype Translator traduce în timp real ce vorbeşti și e disponibil tuturor

După o lungă perioadă de beta restrâns, oricine poate comunica cu prietenii folosind o limbă pe care nu o cunoaşte prin intermediul

Cei de la Microsoft lucrează deja de câţiva ani la această funcţie revoluţionară, dar abia acum poate fi experimentată fără restricţii de către oricare dintre voi. Este vorba de Skype Translator, o unealtă software care vă permite să vorbiţi cu diverşi prieteni din străinătate fără a le cunoaşte limba. Astfel, nu trebuie să ştiţi chineză pentru a vorbi cu un amic de peste mări şi ţări, deoarece programul se va ocupa fiecare afirmaţie, atât vouă, cât şi interlocutorului.

Deşi îşi menţine în continuare statutul de aplicaţie beta, Skype Translator poate fi descărcată fără nici un fel de probleme de pe website-ul Microsoft. Momentan, poate traduce în timp real apeluri video sau de voce între limbile engleză, italiană, spaniolă sau mandarină (chineză). Dacă preferaţi să comunicaţii prin intermediul mesajelor scrise într-o limbă străină, sunteţi avantajat. Această metodă de comunicaţie poate fi tradusă în timp real, în două sensuri, în peste 50 de limbi străine. Astfel, puteţi tasta un mesaj în limba română, iar destinatarul îl va primi în engleză, germană sau orice altă limbă doriţi.

Momentan, Skype Translator poate nu funcţionează decât pe sistemele cu Windows 8.1 sau Windows 10. Ca urmare, dacă aveţi un PC sau o tabletă cu un sistem de operare mai vechi, ar fi timpul să faceţi un upgrade. Pe termen lung, cei de la Microsoft speră ca Skype Translator să fie unealta ideală pentru ca cei 300 de milioane de utilizatori de Skype să poate conversa natural între ei, chiar şi dacă nu vorbesc aceeaşi limbă.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: