06 ian. 2016 | 16:41

CES 2016: Samsung Gear S2 primește versiuni de lux și va deveni compatibil cu iPhone-urile

ACTUALITATE
CES 2016: Samsung Gear S2 primește versiuni de lux și va deveni compatibil cu iPhone-urile

În cadrul CES 2016, eveniment desfășurat în Las Vegas, Samsung a lansat două noi versiuni ale smartwatch-ului Gear S2 classic, Rose Gold de 18K și Platinum.

Samsung Gear S2 a fost cel mai bun smartwatch lansat în 2015, și în 2016 el va deveni și mai de succes. În primul rând, compania a anunțat o serie nouă de brățări și curele, dar și o funcționalitate importantă: ceasul va deveni compatibil cu iPhone-urile.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă de la CES 2016 și, potrivit CNet, a fost primit cu aplauze din partea publicului. Compania nu a dat mai multe detalii, dar știm sigur că anul acesta, ceasul va fi compatibil cu iDevice-urile.

Odată cu lansarea lui Gear S2, Samsung a dat startul unor colaborări cu diverși parteneri pentru a le oferi utilizatorilor mai mult confort și o experiență de utilizare intuitivă şi plăcută. Aplicațiile CNN și Bloomberg pentru Gear S2 sunt două dintre cele mai frecvent accesate aplicații. Printre alte funcționalități preferate de utilizatori, se numără diferitele versiuni de interfețe ale smartwatch-ului, dar și aplicațiile eBay, ESPN, Uber și Voxer.

Noul Gear S2 classic va include tehnologia NFC, pentru le permite utilizatorilor să foloseasca serviciul de plății mobile Samsung Pay care va fi disponibil pe smartwatch începând cu anul acesta în SUA.

De asemenea, Samsung va extinde seria de brățări şi interfeţe disponibile, oferindu-le utilizatorilor și mai multe oportunităţi de personalizare pentru smartwatch-ul Gear S2. În plus, pentru producerea unor brățări premium, Samsung a încheiat parteneriate cu designeri precum Colombo, iar noile interfețe creative și amuzante au fost dezvoltate de artiștii Keith Haring, Jean-Michael Basquiat, Jeremyville și Burton Morris.

Noul Gear S2 classic va fi disponibil în varianta cu carcasă Rose Gold, cu brățară ivoar, de piele naturală, și în varianta cu carcasă Platinum, cu brățară neagră, de piele naturală, începând cu luna februarie.