Samsung a încercat să ascundă explozia unui Galaxy Note 7 în China

Samsung a încercat să ascundă explozia unui Galaxy Note 7 în China

La prima vedere, subiectul telefoanelor Galaxy Note 7 care tind să explodeze s-a încheiat când Samsung a anunțat că încetează producția. În realitate, noi detalii apar în fiecare zi.

Timp de câteva luni, la scurt timp după ce Samsung a început comercializarea Galaxy Note 7, câteva zeci de astfel de aparate au explodat în diverse colțuri ale globului. Oficialii sud coreeni nici în acest moment nu sunt foarte siguri ce s-a întâmplat. Mai mult decât atât, în perioada în care se străduiau să ia o decizie vizavi de modul în care trebui să procedeze în continuare, s-au și aruncat la niște afirmații îndoielnice.

Printre comunicatele Samsung din acea perioadă s-a strecurat și unul prin care persoanele din China nu aveau dreptul să-și schimbe telefoanele preventiv deoarece ale lor sunt în siguranță. Premisa acestei afirmații era că s-au folosit baterii de la un alt producător decât Samsung în dispozitivele Note 7 din teritoriu. Ulterior s-a dovedit că este complet irelevant producătorul bateriilor, iar telefoanele tot au tendința să explodeze.

Încercând să păstreze aparanțele că Galaxy Note 7 este un telefon sigur de folosit în China, conform celor de la New York Times, oficialii Samsung au încercat să cumpere tăcerea unei persoane al cărei Note a explodat. Este vorba de un tânăr de 23 de ani cu numele Zhang Sitong.

Zhang a declarat că își utiliza telefonul în condiții normale când acesta a început să vibreze și să scoată fum. Imediat l-a aruncat pe jos și a rugat un prieten să filmeze întreaga scenă. Din acel moment, nu a durat mult, până când clipul a ajuns online. În aproximativ 24 de ore după postarea clipului, în cazul în care Zhang nu minte și e puțin probabil să o facă, doi angajați Samsung au ajuns la el la ușă cu un nou Note 7 și 900 de dolari. Răsplata ar fi ajuns în mâinile sale cu condiția să șteargă clipul de pe internet. Acesta a refuzat și îl puteți urmări în întregime mai sus. ,,Au afirmat că nu era nici o problemă cu telefoanele în China. De asta am cumpărat un Samsung. Aceasta este o chestiune de decepție. Înșeală consumatorii din China.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo