Samsung Galaxy S8 ar putea impresiona cu display-ul său

Samsung Galaxy S8 ar putea impresiona cu display-ul său

Samsung Galaxy S8 ar putea avea un design asemănător noul Mi Mix produs de către Xiaomi.

După cum probabil știți deja, chinezii de la Xiaomi au lansat zilele trecute Mi Mix, un telefon al cărui ecran ocupă nu mai puțin de 91,3% din partea frontală. În aceste condiții, foarte mulți oameni îl consideră deja unul dintre cele mai futuriste concepte de smartphone. Din câte se pare, designul terminalului i-a impresionat și pe cei de la Samsung, iar aceștia ar avea de gând să implementeze unul similar în cazul următorului flagship Galaxy S8.

Potrivit celor de la Phonearena, Park Won-sang, un cercetător în cadrul Samsung Display, a menționat că gigantul din Coreea de Sud este dispus să investească sume uriașe în display-ul terminalului său. Conform declarațiilor sale, Samsung Display ar putea anunța, pe parcursul anului următor, un display full-screen care ar acoperi mai mult de 90% din fața telefonului. Mai exact, raportul dintre display și corp (acel screen to body ratio) ar fi cu aproximativ 20 de puncte procentuale mai mare decât în cazul modelelor Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Publicația menționată mai sus dă de înțeles că Samsung nu s-ar opri aici, încercând să obțină un raport de 99% pe parcursul următorilor ani, ceea ce ar însemnă ca am putea vedea telefoane fără margini. În aceste condiții, producătorii ar putea să-i îndemne pe colaboratori să găsească soluții pentru a intregra diverșii senzori, precum cel pentru recunoașterea amprentelor, în display-ul terminalului.

Cât despre specificații, trebuie să știți că Samsung Galaxy S8 ar putea beneficia de 6GB RAM. Partea de captură este vitală pentru un smartphone de top în această perioadă, iar Galaxy S8 se pare că va avea o combinație între o cameră principală de 30 megapixeli cu stabilizare optică și o cameră de 9 megapixeli pentru selfie-uri. Spațiul de stocare va fi de minim 64GB, iar bateria va fi de 4200 mAh.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: