Samsung Galaxy S8 ar putea avea ecran 4K și o surpriză pe partea din spate

Samsung Galaxy S8 ar putea avea ecran 4K și o surpriză pe partea din spate

Deși Samsung Galaxy S7 e destul de tânăr, deja apar zvonuri legate de succesorul său, Samsung Galaxy S8.

Aparent, viitorul vârf de gamă ar putea veni cu o cameră duală, așa cum am văzut în cazul Huawei P9. Mai mult decât atât, modulul ar putea fi creat de SEMCO. De asemenea, un alt zvon este legat de display. Display-ul este unul dintre cele mai importante aspecte în momentul în care alegi un smartphone. Vrei să știi că dispozitivul tău poate să redea clar textul dintr-un email și detaliile din jocuri să fie redate cu acuratețe.

De asta, producătorii se bat în rezoluții, iar cea maximă în acest m0ment, cel puțin pentru un smartphone, este rezoluția 4K. Aceasta a fost văzută prima dată pe smartphone-ul Xperia Z5 Premium, iar curând e posibil să o vedem și pe un telefon Samsung. Compania sud-coreeană s-a lăudat de curând cu un ecran de 5,5 inch și rezoluție 2160×3840, adică 4K, în cadrul evenimentului Display Week din San Francisco.

Deocamdată, smartphone-urile Samsung au rezoluție Quad HD, adică 1440×2560, dar noul display și-ar putea găsi loc pe unul dintre modelele viitoare, cum ar fi Samsung Galaxy Note 7. Zvonurile ne indică faptul că e posibil să ne bucurăm de un astfel de display și în cazul Samsung Galaxy S8. Cu o cameră duală și display 4K, Samsung Galaxy S8 ar putea fi un telefon revoluționar.

Pentru ce ai avea nevoie de un ecran cu rezoluție atât de mare, având în vedere că nu ai putea sesiza cu ochiul liber diferența între un display full HD și unul QHD, darămite între unul QHD și unul 4K? Pentru realitatea virtuală.

Samsung promovează din răsputeri ochelarii Samsung Gear VR, iar în cazul acestora, cu cât e rezoluția mai mare, cu atât calitatea imaginilor este mai bună. La urma urmei, privești imaginile prin lentile care măresc imaginile pentru a avea parte de efectul dorit. E de menționat faptul că există zvonuri potrivit cărora și următorul iPhone ar veni la pachet cu o cameră dublă, dar rămâne de văzut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: GSM Arena