Așa arată un Samsung Galaxy S7 Edge strivit de o presă hidraulică

Strivirea unui Samsung Galaxy S7 Edge cu o presă hidraulică produce rezultate mult mai interesante decât te-ai fi așteptat.

Te-ai gândit vreodată cum arată un Samsung Galaxy S7 Edge strivit cu o presă hidraulică? Nici noi. Cu toate acestea, nu putem decât să apreciem ultimul videoclip încărcat pe YouTube de către canalul Slickwraps. Cu ajutorul unei prese hidraulice care poate apăsa cu o forță de 400 de tone, deținătorii canalului au distrus unul dintre flagship-urile celor de la Samsung, iar rezultatele au fost mult mai interesante decât ne-am fi așteptat.

Atunci când presa apasă pe telefon, avem parte de un adevărat spectacol cu artificii. Telefonul produs de coreeni începe să scoată fum, să producă scântei, iar la un moment dat, este cuprins de flăcări. Într-un final, un lichid de culoare neagră începe să se scurgă pe presă, iar dispozitivul care era înainte unul dintre cele mai performante din lume arată precum o bucată de fier vechi.

Samsung Galaxy S7 Edge are un display de 5,5 inch cu rezoluție QHD, care ascunde un procesor Exynos 8890, cu opt nuclee. Acesta funcționează în paralel cu 4GB RAM, iar utilizatorii vor putea opta pentru versiuni cu 32 sau 64GB spațiu de stocare. Camerele foto sunt de 5, respectiv 12MP, cei de la Samsung renunțând la senzorul de 16MP, pentru unul de rezoluție mai mică, dar considerabil mai bună, în special în condiții de lumină scăzută. De asemenea, Samsung Galaxy S7 Edge vine cu un acumulator de 3.600 mAh.

Bogdan Cristea
13:16 30.03.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video