Samsung Galaxy Note 7, parodiat într-un mod pentru GTA V

Samsung Galaxy Note 7, parodiat într-un mod pentru GTA V

Problemele telefonului Samsung Galaxy Note 7 nu au fost trecut cu vedere nici de către cei care creează moduri pentru GTA V.

Samsung Galaxy Note 7 ar fi trebuit să se numere printre cele mai populare telefoane lansate în 2016, însă acest lucru nu s-a mai petrecut, deoarece câteva zeci de exemplare au explodat într-un timp foarte scurt și, cel mai probabil, ar fi continuat să explodeze dacă Samsung nu iniția un program de returnare. Problemele cu care s-a confruntat gigantul din Coreea de Sud au fost extrem de discutate recent, iar de curând, un creator de moduri pentru GTA V a decis să parodieze situația actuală.

Potrivit site-ului The Next Web, acesta a creat un mod special, în care fiecare sticky bomb este înlocuit cu un telefon Samsung Galaxy Note 7. Din câte se pare, singurul lucru schimbat este designul armei. Aceasta nu mai arată precum o bombă convențională, ci precum un Samsung Galaxy Note 7 și poate fi cumpărată de la toate magazinele Ammu-Nation.

Indiferent că sunteți fani Samsung sau nu, videoclipul de mai sus este unul foarte amuzant, întrucât vă permite să aruncați orice vehicul în aer cu ajutorul telefonului. Desigur, modul este disponibil doar pentru varianta de PC a jocului, iar în cazul în care vreți să-l instalați, puteți afla mai multe informații aici.

Grand Theft Auto V a împlinit luna trecută vârsta de trei ani de zile. Inițial, acesta a fost disponibil doar pe consolele din vechea generație, debutând pe PC abia în anul 2015. Chiar și așa, jocul a stabilit o serie de recorduri pe parcursul timpului. În primele 24 de ore, GTA V a reușit să genereze nu mai puțin de 800 de milioane de dolari la nivel global. După doar trei zile, încasările din vânzări depășiseră deja un miliard de dolari. În prezent, GTA V este al patrulea cel mai bine vândut joc din istorie, cu peste 65 de milioane de copii comercializate până acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: