Samsung Galaxy Folder 2 este cel mai drăguț telefon cu clapetă

Samsung Galaxy Folder 2 este cel mai drăguț telefon cu clapetă

În urmă cu 10 ani, dacă aveai un telefon cu clapetă erai un norocos. Acelea erau subțiri și atrăgătoare, iar Samsung speră să reînvie pesiunea pentru acele gadgeturi cu noul Galaxy Folder 2.

Telefoanele cu clapetă au fost subiectul unor zvonuri de mai bine de jumătate de an. Pentru o perioadă, s-a crezut chiar că cei de la Motorola vor lansa o variantă actualizată de Motorola Z RAZR, unul dintre cele mai populare telefoane din toate timpurile. Între timp, s-a demonstrat că, la momentul respectiv a fost vorba doar de un truc de marketing.

În ceea ce-i privește pe cei de la Samsung, se pare că sunt un pic mai serioși referitor la lansarea unui smartphone modern cu tabletă. Singura problemă este că nu sud coreenii nu fac eforturi semnificative pentru a le comercializa pe întregul mapamond.

În urmă cu aproximativ un an, a fost lansat unul dintre puținele smartphone-uri cu clapetă create vreodată. La momentul respectiv era vorba de primul Samsung Galaxy Folder, un gadget destul de atrăgător și accesibil care nu se distanța semnificativ de designul clasic al terminalelor cu clapetă.

Galaxy Folder 2, urmașul gadgetului lansat în 2015, tocmai a fost anunțat oficial în China, deși nu se știe momentan cu siguranță dacă acesta va fi distribuit pe canale oficiale și în afara respectivei țări. În privința specificațiilor, Galaxy Folder 2 ascunde la interior un Snapdragon 425 de la Qualcomm cu 2GB RAM. În centrul atenției se află un display cu diagonala de 3,8 inci pe care îl vedeți după ce deschideți clapeta. Acesta  are o rezoluție nativă WVGA. Memoria sa internă este de 16GB, dar poate fi extinsă cu ușurință folosind carduri microSD. Acumulatorul de 1950 mAh, conform producătorului, oferă 318 ore de standby. În condiții de utilizare obișnuită, pentru că nu este o configurație foarte prentețioasă, ar trebui să prindeți 2-3 zile departe de priză.

Samsung Galaxy Folder 2 vine preinstalat cu Android 6.0.1 Marshmallow și se mândrește cu o cameră principală de 8 megapixeli și o a doua de 5 megapixeli pentru selfie-uri.

Sursa: Ubergizmo