Samsung demontează Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge și anunță un nou ringtone

Nu au trecut decât câteva zile de când cei de la iFixit au demontat noile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, iar acum, oficialii Samsung au făcut același lucru.

Ca de fiecare dată, la scurt timp după anunțarea noilor vârfuri de gamă Samsung, echipa iFixit le-a demontat pentru a ne confirma gradul absurd de dificultate cu care le putem repara. Mai multe detalii despre acel proces, găsiți aici. Mai ciudat este însă că sud coreenii au executat un gest similar. Motivul din spate probabil că are legătură cu un truc de marketing. Astfel, la fel ca înainte de lansarea efectivă a telefoanelor, nu trecea o singură zi fără să citiți o nouă știre despre noile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Diferența dintre procesul de dezasamblare executat de iFixit și cel al Samsung este că asiaticii cunosc cu exactitate scopul fiecărei componente hardware din interior și nu s-au sfiit să-l explice celor curioși. O componentă unică și interesantă ca mod de funcționare vine sub forma unui heat pipe de răcire aparent banal. Descrisă de iFixit ca o rămurică de cupru, Samsung a afirmat că scopul ei este să condenseze vaporii în lichid pentru a păstra o temperatură scăzută la interior. Această funcție este menită să ajute la sesiunile extinse de gaming în condiții optime, disipând căldura mult mai eficient decât în trecut. În aceeași imagine explodată se mai pot vedea alte componente hardware ce stau la baza Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Cum se întâmplă deja de câțiva ani, Over the Horizon este tonul de apel implicit al telefoanelor Samsung, dar în cazul Galaxy S7, acesta a fost reinventat complet de către formația de jazz/funk Dirty Loops. Procesul de creație din spate poate fi văzut în detaliu în clipul de mai jos, dar mai impresionant decât atât este faptul că, pentru prima oară, are și versuri. O versiune completă a melodiei va putea fi găsită în aplicația Music pentru descărcare.

Alexandru Puiu
07:03 11.03.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video