Samsung Charm e o brățară inteligentă discretă perfectă pentru Galaxy S7

Samsung Charm e o brățară inteligentă discretă perfectă pentru Galaxy S7

Este foarte probabil ca accesoriile de telefoane pe care Samsung să le fi adus deja pe piață să vă fie suficiente, dar Samsung Charm este un dispozitiv complet diferit.

Indiferent ce ar mai fi anunțat Samsung în cadrul MWC, nimic ar mai fi generat aceleași valuri în industrie precum Samsung Galaxy S7 și S7 Edge. Pentru mulți internauți, la respectiva lansare s-a rezumat întregul eveniment din Barcelona. Sud coreenii au fost însă încrezători în portofoliul lor de produse noi și s-au prezentat la Mobile World Congress cu un amalgam de alte gadgeturi mobile și purtabile mai mici sau mai mari.

Din această categorie fac parte și brățările inteligente Samsung Charm. În principiu, acestea sunt promovate ca niște smartband-uri dedicate compatibilității cu Galaxy S7, dar sunt șanse, ca în timp, să lucreze la fel de bine și cu alte smartphone-uri. În ceea ce privește funcționalitatea, cel mai bine ar fi să priviți brățările colorate ca pe niște accesorii de modă care, întâmplător, monitorizează câteva particularități ale efortului vostru fizic.

Smartband-urile Samsung Charm, pe lângă faptul că sunt drăguțe, vă monitorizează pașii, distanța parcursă și numărul de calorii consumate, în schimb, nu are nici o legătură cu urmărirea ritmului cardiac. În orice caz, toate informațiile măsurate sunt sincronizate cu aplicația de mobil Samsung S Health, iar dacă asta nu era suficient, este implementat și un sistem de notificări pe bază de LED-uri pentru mesaje și apeluri telefonice. Fără respectivele LED-uri aprinse însă, Samsung vă promite o autonomie a brățărilor Charm de 18 zile la o singură încărcare.

Noile brățări inteligente Samsung Charm sunt disponibile cu exact aceeași funcționalitate în două design-uri diferite, unul de bară alungită și unul pătrățos, similar cu un medalion. Prețul oficial sau alte detalii de disponibilitatea nu au fost momentan făcute publice.

samsung_charm_2