Samsung a anunțat când primiți la schimb un nou Galaxy Note 7

Samsung a anunțat când primiți la schimb un nou Galaxy Note 7

Poate cel mai fierbinte telefon al momentului este Galaxy Note 7. Din fericire, cei de la Samsung au lămurit în sfârșit detaliile programului de returnare a dispozitivelor explozive.

Numărul smartphone-urilor Galaxy Note 7 care au luat foc în ultimele săptămâni a atins cote alarmante. Nu au fost momentan înregistrate decese, dar o familie a rămas fără casă, câteva familii nu mai au automobile, iar un micuț de 6 ani a ajuns la spital cu arsuri grave din cauza celui mai nou vârf de gamă al sud coreenilor.

Deoarece vorbim de o bombă cu ceas care se află în căutare următoarei sale victime, este îmbucurător faptul că Samsung a anunțat în sfârșit detaliile aferente programului de returnare și schimbare a dispozitivelor. După săptămâni întregi de speculații din ce în ce mai ciudate, avem la această oră un comunicat oficial pe marginea subiectului.

Începând cu 21 septembrie, în aproximativ o săptămână, telefoane noi Galaxy Note 7, fără particularități explozive, vor ajunge în magazine atât pentru cei care vor să și le cumpere, cât și pentru cei care vor să-și înlocuiască actualele smartphone-uri. În principiu, anunțul a fost făcut în particular pentru Statele Unite ale Americii, dar sunt șanse infime să nu se aplice la nivel global. În contextul în care problema afectează utilizatori din fiecare colț al mapamondului, ar fi cel puțin frustrant ca nu toți să primească telefoane noi în același timp. Rămâne să mai vedem cât de ușor vor fi de identificat aparatele fără riscuri și dacă pe spate va fi pus un sticker cu litera S, de la Safe sau Sigur.

Ca o sinteză, la această oră, soluțiile sunt în număr de trei pentru posesorii de Galaxy Note 7 care se întorc la un magazin Samsung cu gadgetul din dotare. Vă puteți primi banii înapoi pe el, puteți opta pentru schimbarea cu un Galaxy S7 sau S7 Edge și, nu în ultimul rând, puteți primi un Note 7 fără risc de explozie.

Citește și:
Sursa: Engadget