Reacții de pe Internet care să te amuze cât aștepți să îți fie schimbat telefonul Note 7 exploziv

Reacții de pe Internet care să te amuze cât aștepți să îți fie schimbat telefonul Note 7 exploziv

Am tot scris despre asta, așa că nu mai trebuie să reluăm povestea despre telefoanele Note 7 care explodează.

Totuși, facem un mic rezumat: Samsung Galaxy Note 7 explodează, iar cei de la Samsung încearcă să repare problema cu profesionalism, fapt de apreciat. În timp ce atitudinea și eforturile companiei sunt admirabile, oamenii activi pe Internet au făcut ce știu mai bine: glume pe seama situației, dintre care unele chiar sunt foarte amuzante.

Dacă ți-ai luat un Note 7 și vrei să îl schimbi, poți face asta începând cu 19 septembrie, prin intermediul magazinului de unde ai achiziționat produsul, potrivit unui anunț oficial publicat de Samsung. Mai mult decât atât, în eventualitatea în care nu vrei tot un Samsung Galaxy Note 7, din motive de precauție, ai opțiunea de a-l schimba cu un Galaxy S7 sau S7 edge, primind, desigur, diferența de preț înapoi.

Posesorii de Samsung Galaxy Note 7 din România ”utilizatorii Galaxy Note7 sunt rugați să închidă telefoanele Note 7 și să le returneze cât mai curând în magazinele din care au fost achiziționate. Utilizatorii sunt rugați să folosească dispozitivul anterior până la momentul la care vor primi un nou Galaxy Note7. Dacă nu mai au dispozitivul anterior, aceștia sunt rugați să contacteze serviciul de suport Samsung pentru mai multe informații sau retailerul de la care au achiziționat Galaxy Note7, pentru a primi un dispozitiv până în momentul înlocuirii actualului Note 7”. Îți explicăm în acest articol mai pe larg cum trebuie să procedezi.

Între timp, vă arătăm cele mai amuzante glume pe care le-am găsit. Majoritatea sunt de pe Bored Panda sau „pescuite” de pe Twitter:

samsung-note-7-explodeaza-11

samsung-note-7-explodeaza-3

samsung-note-7-explodeaza-10

samsung-note-7-explodeaza-7

samsung-note-7-explodeaza-9

samsung-note-7-explodeaza-2

samsung-note-7-explodeaza-12

samsung-note-7-explodeaza-1

samsung-note-7-explodeaza-5

samsung-note-7-explodeaza-8

samsung-note-7-explodeaza-4

Citește și: