Samsung anunță reînceperea comercializării Galaxy Note 7 în Europa

Samsung anunță reînceperea comercializării Galaxy Note 7 în Europa

Este foarte greu să mai ai încredere în Samsung după lansarea dezastruoasă a Galaxy Note 7, dar dacă vă doriți să mai puneți mâna pe aparat, nu mai aveți de așteptat foarte mult.

Cel puțin pe hârtie, Galaxy Note 7 este unul dintre cele mai atrăgătoare terminale ale momentului. Acesta vine la pachet cu specificații de top, un design modern și o cameră foto video de invidiat. Singura sa problemă este că explodează, cel puțin asta s-a întâmplat cu primele stocuri care au intrat în circulație în urmă cu aproximativ o lună.

Între timp, cei de la Samsung au anunțat că așteaptă înapoi în magazine și service-uri dispozitivele defecte și că le vor înlocui cu altele noi. Eventual, vă puteți cere banii înapoi sau puteți opta pentru un Galaxy S7 sau Galaxy S7 Edge. Un studiu publicat zilele trecute confirmă că aproximativ 25% dintre cei care au avut un Galaxy Note 7 exploziv se orientează către un iPhone 7 cu banii de pe aparatul returnat, o veste destul de proastă pentru Samsung.

În orice caz, în această perioadă, este destul de greu să intrați în posesia unui Galaxy Note 7 nou și fără riscuri, deoarece stocurile care există sunt folosite pentru înlocuirea telefoanelor deja comercializate. În schimb, Samsung are niște date foarte exacte după care va oferi telefoane noi doritorilor în fiecare colț al lumii. În Coreea de Sud, de exemplu, comercializarea Galaxy Note 7 a reînceput astăzi. Europenii au însă mai mult de așteptat.

Conform unui comunicat oficial, vănzările de Galaxy Note 7 vor reîncepe pe 28 octombrie, ,,după finalizarea programului de schimbare a telefoanelor existente.” Cu alte cuvinte, s-ar putea ca reînceperea comercializării să fie condiționată de finalizarea înlocuirii exemplarelor explozive care se mai află încă în piață. În Statele Unite, data oficială a reînceperii comercializării este 21 octombrie, dar se pare că anumiți operatorii au preferat să ignore respectiva dată și au reînceput vânzarea.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo