Safari afișează erori pe iPhone-uri și Mac-uri din toată țările

Safari afișează erori pe iPhone-uri și Mac-uri din toată țările

Safari, browser-ul celor de la Apple, se pare că a început să aibă parte de unele probleme.

Utilizatorii de iPhone, iPad și Mac au început să aibă probleme cu Safari, acesta afișând în anumite situații erori după efectuarea unei căutări. Aceste lucru nu se întâmplă de fiecare dată, însă problema afectează atât sistemele iOS, cât și pe cele OS X. S-a demonstrat între timp că situația actuală are legătură cu sugestiile afișate de browser în timpul căutărilor.

Astfel, pentru a opri aceste erori, nu trebuie decât să dezactivați sugestiile sau să folosiți modul privat pe Safari. În cazul în care vreți să dezactivați sugestiile, va trebuie să accesați Preferences și apoi Safari (pe OS X), sau Settings, urmat de Safari pe iOS. Acolo puteți opri sugestiile, moment în care erorile afișate de browser vor lua sfârșit. Mai multe publicații au contactat Apple în legătură cu situația aceasta, însă compania cu sediul în Cupertino nu a oferit încă un răspuns oficial.

Conform celor de la Mashable, cel mai nou bug descoperit în browser-ul Safari nu afectează toți utilizatorii. Vor fi, în schimb, vizați cei care folosesc iOS 8 sau iOS 9 pe mobil, dar și cei care folosesc OS X 10.11.1, ultima versiune El Capitan.

Etichete: