S-a folosit de Photoshop pentru a apărea în fotografiile celor mai mari celebrități

S-a folosit de Photoshop pentru a apărea în fotografiile celor mai mari celebrități

Atunci când nu poți să întâlnești celebritățile tale preferare, Photoshop îți poate fi de ajutor.

Nu toți avem ocazia de a întâlni celebrități foarte des. De cele mai multe ori, trebuie să ne mulțumim cu un autograf, sau, în cazul în care avem noroc, o fotografie. Dar asemenea cazuri sunt foarte rare, motiv pentru care unii oameni s-au gândit să apeleze la unele soluții foarte interesante.

Lorenz Valentino, de exemplu, a ales să se folosească de programul Adobe Photoshop pentru a edita fotografiile unor persoane extrem de cunoscute, adăugându-se pe el însuși în cadru. Uitându-ne la imaginile de mai sus, nu putem decît să ne manifestăm aprecierea față de munca sa. Fotografiile sunt destul de reușite și au apărut de curând pe site-ul BoredPanda.

Desigur, pe lângă celebrități, creațiile lui Valentino includ și scene extrem de cunoscute din filme precum Star Wars: The Force Unelashed, Back to the Future sau Deadpool. Mai multe imagini sunt disponibile pe Instagram.

În ultimii ani, pe rețelele sociale și într-o serie de website-uri și publicații tipărite au apărut tot mai multe campanii împotriva manipulării digitale de fotografii care apar în reviste, prin intermediul Photoshop. Multe dintre acele creații sunt înșelătoare. Nu în ultimul rând, perpetuarea acestui fenomen creează standarde nerealiste de frumusețe pentru femei și bărbați.

În speranța că vom vedea și mai natural reprezentat adevărul în fotografii, National Geographic a publicat un editorial accesibil la această adresă, în care se detaliază practicile de etică ale companiei cu privință la utilizarea de conținut imagistic. În plus, a explicat care sunt mijloacele la care apelează pentru a se asigura că sunt prevenite manipulările în Photoshop. Din câte se pare, atât profesioniștii, cât și amatorii care interacționează cu publicația internațională, trebuie să livreze aproape exclusiv fișiere în format RAW. Cei care nu dețin respectivele fișiere, sunt chestionați și, de multe ori, respinși de la colaborare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: BoredPanda
Etichete: