România – Franța: Aplicația oficială a tuturor meciurilor din Euro 2016

România - Franța: Aplicația oficială a tuturor meciurilor din Euro 2016

Înainte de meciul România – Franța, suporterii naționalei de fotbal pot descărca aplicația oficială FRF.

Eruo 2016 începe vineri, odată cu meciul România – Franța, iar acum, cu doar două zile înainte de marele evenimente, FRF lansează aplicația FRF4FAN. Aceasta este dedicată celor care vor să fie la curent cu toate întâmplările de la Euro 2016, dar și în viitoarele campanii de calificare la turneele finale.

FRF4FAN conține o serie de informații utile și de interes atât pentru iubitorii fotbalului, cât și pentru persoanele care vizitează Franța în perioada în care are loc Campionatul European de Fotbal Euro 2016. Utilizatorii pot naviga foarte ușor, iar utilizarea acesteia este posibilă chiar și în modul offline. Partea interactivă oferă acces pentru diverse alerte, știri de ultimă oră din lumea fotbalului, evenimente și concursuri.

De asemenea, prin intermediul aplicației, suporterii se pot conecta la atmosfera de la Euro 2016, înaintea meciului România – Franța, cu informații despre preliminarii, drumul României către turneul final, despre echipa națională, programul meciurilor și despre stadioanele din Franța. Secțiunea Ticketing & Security oferă informațiile necesare pentru o identificare mai ușoară a locurilor pe stadion, valabilitatea și preschimbarea voucherelor, regulile care trebuie respectate pe stadion precum și informații legate de Ambasadă și Consulatele României în Franța.

Mai mult, pentru intervalul dintre meciuri utilizatorii vor avea la dispoziție un mini-ghid cu ajutorul căruia vor putea face o incursiune în orașele gazdă ale turneului, pentru a descoperi locuri de vizitat, evenimente de urmărit, dar şi cum pot călători mai convenabil.

My Fan Zone este secțiunea în care suporterii vor putea să se conecteze în partea interactivă iGalerie. Prin intermediul aplicației, suporterii vor primi pe ecranul telefonului o culoare, care va permite ca la meciuri, selectând sectorul în care se află fanii, aceștia să poată forma un tricolor doar cu ajutorul telefonului. Înainte de meciul România – Franța și pe tot parcursul turneului final Euro 2016, culoarea alocată va fi galben.

Tot în secțiunea iGalerie, suporterii vor putea participa la un concurs de fotografii și să acceseze aplicațiile interactive de pe ArenaFanilor.ro.
Pe viitor, aplicația va putea fi utilizată și pentru achiziția de bilete sau comenzi în magazinul online.

Aplicaţia poate fi descărcată de pe App Store și Google Play.

Citește și: