10 iun. 2016 | 23:17

EURO 2016, live de pe mobil cu această aplicație

ACTUALITATE
EURO 2016, live de pe mobil cu această aplicație

Dacă aveți planuri să urmăriți meciul România-Franța, care deschide oficial campionatul Euro 2016, avem o veste bună pentru voi. 

UPDATE: Un gol târziu marcat de Payet le aduce victoria adversarilor noștri. Franța câștigă meciul cu scorul de 2-1.

GOOOOOOOOOOOLLLLL ROMÂNIAAAA! Bogdan Stancu înscrie din penalty. România-Franța 1-1. E prea mult să sperăm la o victorie?

Încă un început de repriză fantastic, încă o ocazie uriașă a României. Din păcate, francezii sunt cei care marchează. România-Franța 0-1.

Internetul nu a stat degeaba în ultimele ore și e creat câteva imagini extrem de amuzante. Cele de mai jos sunt doar două dintre preferatele noastre.

Sursa foto: UTOPIA

Romania 11

Romania 2

România-Franța 0-0, după 45 de minute. Jucătorii noștri au avut o ocazie importantă la începutul meciului, însă francezii au răspuns ulterior, dominând aproape toată repriza. Meciul este în direct pe ProTV.

Ocazie uriașă ratată de România. Tricolorii au un început fantastic de meci. Start la România-Franța! HAI ROMÂNIA!

Francezii au dat startul ceremoniei care marchează debutul Campionatului European. David Guetta mixează acum pe terenul stadionului din Paris, cu mai puțin de zece minute până la începutul meciului România-Franța.

Claudiu Keșeru ar fi suferit o accidentare ușoară înainte de meciul România-Franța, însă, cel mai probabil, va putea evolua. Din câte se pare, Anghel Iordănescu nu ne pregătește vreo surpriză în ceea ce privește primul unsprezece aruncat în teren. Echipa României ar fi următoarea: Tătăruşanu, Chiricheş, Săpunaru, Raț, Grigore, Hoban, Pintilii, Stancu, Stanciu, Popa, Andone.

Dolce Sport lansează aplicaţia integrată Dolce Sport, dedicată fanilor sportului, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a urmări live, de pe orice dispozitiv, competiţiile transmise de Dolce Sport TV şi toate ştirile importante din sport.  Așadar, meciul România-Franța va fi live și pe smartphone-uri, Smart TV-uri sau tablete.

Totodată, aplicația Dolce Sport este singura aplicaţie pentru televizoarele smart Samsung dezvoltată de un canal TV sportiv. În fiecare zi, livestreaming-ul acoperă 96 de ore de sport de calitate din peste 30 de competiții sportive locale şi internaţionale, transmise pe patru canale TV.

Aplicaţia Dolce Sport livrează o serie de funcţionalități esențiale unei experiențe pozitive de vizionare, cum ar fi Arhiva, care permite utilizatorilor să revadă momentele cheie preferate dintr-o competiţie sau emisiune în orice moment doresc, sau setarea de Notificări de calendar pentru evenimentele din programele celor 4 canale Dolce Sport, sau notificări legate de echipa sau sportivii preferaţi, urmând să fie anunţaţi când joacă aceştia, astfel încât să nu rateze niciun eveniment important, cum ar fi meciul România-Franța.

Dezvoltată într-un timp record (mai puțin de 3 luni), aplicația Dolce Sport a fost realizată pentru un număr cât mai mare de dispozitive și sisteme de operare, oferind astfel acces la conținutul canalului Dolce Sport pentru 92% din tipurile de dispozitive de pe piață. Mai mult, prin intermediul unei structuri complexe de servere și platforme de video delivery, aplicația este proiectată să susțină accesul simultan pentru peste 80.000 de fani ai sporturilor. Asta înseamnă că nu va trebui să-ți faci griji, pentru că meciul România-Franța va fi live și fără cusur, chiar dacă toată lumea se va uita de pe smartphone.

Meciul România-Franța se va disputa vineri, pe stadionul Saint Denis din Paris, Franța, la ora 22.00. Aplicația Dolce Sport este disponibilă gratuit AICI.