Britanicii au rezolvat cea mai mare problemă a parcărilor

Britanicii au rezolvat cea mai mare problemă a parcărilor

Un britanic a creat un robot care îi ajută pe oameni să scape de amenzile pentru parcare.

Una dintre marile probleme ale celor care consideră că au primit pe nedrept o amendă pentru parcare în Marea Britanie este costul asociat cu angajarea unui avocat care să se ocupe de caz. După cum scrie și publicația Business Insider, de multe ori, acesta ar putea fi chiar mai mare decât amenda propriu-zisă, fapt care îi determină pe mulți să nu apeleze la o asemenea soluție. Însă robotul creat de un tânăr de 19 ani ar putea să rezolve această problemă.

Joshua Browder a creat un robot pe care oamenii îl pot folosi în mod gratuit și care îi ajută să facă recurs în cazul în care au primit o amendă pentru parcare. Este vorba, mai exact, despre un serviciul online, care până în ziua de astăzi i-a ajutat pe oameni să conteste amenzi în valoare de peste 3 milioane de lire sterline. Având în vedere că robotul a fost lansat la finalul anului trecut, reușita este una importantă.

Serviciul poate fi accesat aici. La început, trebuie să vă autentificați introducând un e-mail și o parolă, iar după aceea, robotul vă va adresa o serie de întrebări diferite. În mod normal, acesta vă va oferi o scrisoare prin care puteți face apel după ce ați răspuns la toate întrebările. Însă în cazul în care are parte de dificultăți, clienților li se va indica exact cum îl pot contacta chiar pe Browder pentru mai multe informații.

Pe lângă amenzi, robotul se poate ocupa și de alte situații dificile, precum cele în care ați pierdut un zbor. Pentru a înțelege ceea ce scriu oamenii, robotul se folosește de diverse cuvinte cheie. După cum a declarat Joshua Browder, cu cât numărul de oameni care folosesc serviciile acestuia crește, cu atât robotul devine mai inteligent. Pentru moment, el este programat pentru a ține cont de legile din Marea Britanie. În viitor, însă, creatorul său vrea să-l introducă și în orașele din Statele Unite, începând cu New York.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: