Reduceri eMAG: Ultimele oferte din luna ianuarie

Reduceri eMAG: Ultimele oferte din luna ianuarie

Înainte de sfârșitul lunii, eMAG organizează o nouă campanie de reduceri.

Luna ianuarie la eMAG se termina așa cum a început: cu o campanie de reduceri. Printre numeroasele reduceri eMAG de săptămâna aceasta, puteți găsi tablete, telefoane, laptopuri, televizoare, dar și componente de PC-uri precum SSD-urile. Ne-am uitat peste gama de produse a celor de la eMAG și am inclus mai jos șase dispozitive care ne-au atras atenția.

Reduceri eMAG – Utok Q55

În ceea ce privește raportul calitate preț, modelul Q55 de la Utok stă foarte bine. Benefciază de un ecran de 5 inci cu rezoluție HD, care ascunde dedesubt un procesor quad-core de 1,2GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor. Din fericire, telefonul include și un slot micro SD, care, aparent, acceptă carduri de până la 32GB. Camera principală este una de 8 megapixeli, în timp ce camera secundară este una VGA. Cât despre autonomie, nu va trebui să vă faceți griji, din moment ce acumulatorul de 2.000 mAh va rezista fără probleme o zi întreagă, chiar și în condiții de utilizare activă. Utok Q55 se găsește la un preț bun AICI.

Reduceri eMAG Utok Q55

În cazul în care vrei să fii printre primii care beneficiază de update-urile Android, atunci merită să iei în considerare și modelul Sparkle V de la Karbonn, telefon care face parte din programul Android One. Acesta se găsește la reducere AICI.

UTOK 702Qb

Această tabletă vine dotată cu un ecran de 7 inci care suportă o rezoluție de 1.024 x 600 de pixeli, un procesor quad-core Allwinner A33 de 1,5GHz, 512MB RAM și 8GB pentru stocare. Din cauza cantității mici de memorie RAM, s-ar putea să aveți probleme cu aplicațiile complexe, astfel că dispozitivul este recomandat în special începătorilor. Cu o baterie de 2.500 mAh, această tabletă poate fi achiziționată de AICI.

Reduceri eMAG Utok 702Qb

Reduceri eMAG – Acer Aspire V Nitro VN7-591G-705K

Cei care își doresc un laptop de gaming relativ accesibil, în comparație cu alte modele, se pot orienta asupra dispozitivul Aspire V Nitro VN7-591G-705K de la Acer. Lista de specificații include un procesor Intel Core i7 de 2,5GHz, care funcționează alături de 12GB RAM. Capacitatea de stocare este de 1TB, iar dispozitivul include și 8GB SSHD. Utilizatorii vor avea parte și de o placă video Nvidia GeForce GTX 860M de 2GB, iar sistemul de operare preinstalat este Windows 8.1. Laptopul poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri eMAG Asus Aspire V Nitro VN7-591G-705K

În cazul în care vă doriți un PC doar pentru gaming, un desktop este mult mai indicat. Iar pentru a economisi bani, cea mai bună soluție este să vă cumpărați fiecare componentă în parte și să-l asamblați ulterior.

Acest articol include un ghid complet pentru cei care vor să-și construiască singuri PC-ul.

SSD Patriot Blaze

Cu o capacitate de 120GB, acest SSD Patriot Blaze beneficiază de rate de transfer foarte bune: 545MB/s la citire și 430MB/s la scriere. Patriot Blaze este printre cele mai bune SSD-uri de calitate și poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri eMAG SSD Patriot Blaze

Pentru mai multe sugestii în legătură cu SSD-urile, puteți verifica acest articol.

Reduceri eMAG – Philips 40PFH4200/88

Aceasta este probabil una dintre cele mai bune oferte la televizoare Full HD cu ecrane mai mari de 100 de centimetri de pe eMAG. Este vorba, main exact, depre un TV de 102 centimetri, care include, printre altele, tehnologia Crystal Clear, și beneficiază de două porturi HDMI și unul USB. Poate fi achizițioant la ofertă de AICI.

Reduceri eMAG TV Philips

Skullcandy Navigator

Skullcandy este unul dintre cele mai cunoscute branduri pe piața dispozitivelor audio, iar modelul Navigator se află la reducere în această perioadă. Căștile includ trei moduri de sunet (Attacking Bass, Natural Vocals si Precision Highs) și includ, de asemenea, un microfon și un cablu detașabil de 1,3 metri. Le găsiți la un preț avantajos AICI.

Reduceri eMAG Skullcandy Navigator

Citește și: