SSD-uri ieftine care-ți fac laptopul vechi să se miște ca unul nou și scump

SSD-uri ieftine care-ți fac laptopul vechi să se miște ca unul nou și scump

SSD-uri ieftine se găsesc în toate magazinele în prezent, iar lista de mai jos include opt dintre cele mai bune modele.

Deși sunt văzute drept niște componente mai puțin accesibile din punct de vedere financiar, există numeroase SSD-uri ieftine pe piață. Durata de viaţă a noilor modele este mai mult decât suficientă, iar performanţa de care dau dovadă este revoluţionară în comparaţie cu un hard disk clasic. Timpul de pornirea al unui sistem de operare este micșorat cu peste 60%, iar durata de copiere a unui film dintr-o parte în alta este de 6-7 ori mai mică.

În plus, consumul energetic al unui SSD este mult mai mic datorită faptului că nu integrează nici un fel de componente în mişcare. Aceeaşi particularitate se reflectă într-o rezistenţă sporită la şocuri. Statistic, exceptând preţul, nu mai există nici o parte negativă pe care trebuie să o aveţi în vedere dacă investiţi într-un SSD. Lăsând la o parte tipul noului mediu de stocare, instalarea se realizează foarte simplu. În cazul în care vreți să vă achiziționați un SSD ieftin, atunci oricare dintre cele de mai jos ar putea fi o soluție foarte bună.

SSD-uri ieftine – Kingston V300 60GB

Cei de la Kingston sunt recunoscuți pentru dispozitivele lor performante, iar modelul V300 este printre cele mai accesibile. Acesta beneficiază de o capacitate de 60GB și rate de transfer de 450MB/s atât la citire cât și la scriere.Kingston V300 are o greutate de doar 86 de grame și poate fi achiziționat la un preț foarte bun de AICI.

SSD-uri ieftine (1)

Sandisk Standard 64GB

Sandisk Standard are o capacitate puțin mai mare decât modelul precedent și nu cântărește decât 77 de grame. Rata de transfer la scriere este de 200MB/s, iar la citire, de 475MB/s. Vă puteți cumpăra acest SSD accesibil de AICI.

SSD-uri ieftine (2)

SSD-uri ieftine -Kingston V300 120GB

Kingston V300 beneficiază de un controler LSI SandForce personalizat pentru Kingston si optimizat pentru generația curentă de memorii flash. Acest model are o capacitate de 120GB, aceleași rate de transfer de 450MB/s la citire și scriere și o greutate de 86 de grame, fiind disponibil AICI.

SSD-uri ieftine (3)

Samsung 850 EVO 120GB

Cu o capacitate de stocare mai mare, atât experții în domeniu, cât și utilizatorii obișnuiți se pot bucura de o experiență de utilizare mai bună, potrivită cerințelor tot mai mari de conținut, cum ar fi editarea video și vizualizarea în format 4K UHD. Rata de transfer la scriere este de 520MB/s, iar cea la citire este de 540MB/s. Cântărind doar 39 de grame, acest SSD se găsește la un preț foarte bun AICI.

SSD-uri ieftine (4)

SSD-uri ieftine – Kingston HyperX 3K 120GB

Cu o capacitate de 120GB, acest SSD Kingston beneficiază de rate de transfer foarte bune: 555MB/s la citire și 510MB/s la scriere. Kingston HyperX 3K este printre cele mai bune SSD-uri ieftine de calitate și poate fi cumpărat de AICI.

SSD-uri ieftine (5)

Corsair Force GS Series 128GB

Modelul GS Series de 128GB are rate de transfer de 560MB/s la citire și de 535MB/s la scriere. La fel ca toate celelalte componente din listă, acesta suportă SATA 3. SSD-ul celor de la Corsair este disponibil la un preț avantajos AICI.

SSD-uri ieftine (6)

SSD-uri ieftine – Kingston V300 240GB

Acesta are specificații identice cu cele două dispozitive Kingston V300 de mai devreme, însă capacitatea sa este de 240GB. Modelul V300 cu 240GB se găsește AICI.

SSD-uri ieftine (7)

Kingston HyperX Savage 240GB

Kingston HyperX Savage are o grosime de doar 7 milimetri, astfel că este compatibil cu majoritatea PC-urilor și laptopurilor. Rata de transfer la citire este de 560MB/s, iar la sciere, de 530MB/s. Vă puteți cumpăra propriul SSD Kingston HyperX Savage cu 240GB de AICI.

SSD-uri ieftine Kingston HyperX Savage 240GB