Reduceri eMAG: oferte în a doua zi de ”eMAGIA Sărbătorilor”

Reduceri eMAG: oferte în a doua zi de ”eMAGIA Sărbătorilor”

Reduceri și oferte eMAG găsiți aproape zilnic pe site-ul retailerului online, dar în timpul unei campanii de genul ”eMAGIA Sărbătorilor”, sunt șanse mai mari să găsiți produsul pe care vi-l doriți la un preț mai mic. 

Dacă sunteți curioși ce oferte are eMAG în a doua zi a campaniei ”eMAGIA Sărbătorilor”, puteți vedea întregul catalog cu reduceri eMAG aici sau puteți arunca un ochi peste lista scurtă de mai jos în care am inclus produse cu tăieri de prețuri semnificative.

Oferte eMAG – Cameră HTC Re

Cei care își doresc o cameră video compactă, ușor de folosit, cu funcții interesante și rezistență la apă pot opta pentru HTC Re. HTC Re este un gadget simpatic cu o formă atipică pentru o cameră video de acțiune. Arată ca un Periscop și este echipat cu două butoane și atât. Senzorul este de 16MP și folosește o lentilă largă, de 146 de grade, iar HTC Re știe să înregistreze video la calitate full HD la 30 de cadre pe secundă, iar la rezoluție HD știe să scoată și clipuri cu încetinitorul. Poate face și fotografii și se leagă la smartphone prin intermediul unei aplicații și a unei conexiuni WiFi. Nu este cea mai performantă cameră de acest tip de pe piață, dar își face treaba foarte bine, iar la prețul de care beneficiază în noua campanie de reduceri eMAG ar fi păcat să nu aruncați un ochi peste ea. O găsiți aici.

Reduceri eMAG – Microsistem Blaupunkt

Dacă vă doriți un strop în plus de muzică în casă, un microsistem de la Blaupunkt este perfect. Are două difuzoare de calitate bună și putere de 5W și un design elegant și atrăgător care se va potrivi în orice sufragerie, dar și pe un birou. Știe să redea muzica de pe stick-urile USB, dar și de pe CD-uri și de la radio. Nu este cel mai high-tech gadget pe care vi-l puteți achiziționa, dar pentru micropetrecerile de apartament, microsistemul Blaupunkt este mai mult decât suficient. Îl găsiți aici, printre alte oferte eMAG, iar prețul e scăzut cu 40%.

eMAGIA Sărbătorilor – Videoproiector Optoma

Un videoproiector îți poate transforma sufrageria într-un adevărat cinematograf, iar noi am găsit unul cu un preț  mai mult decât decent. Modelul de la Optoma beneficiază de o reducere de aproape 40% cu ocazia ”eMAGIA Sărbătorilor” și are parte de review-uri pozitive. Are o rezoluție nativă de 800×600, care nu este foarte mare, dar care oferă o calitate decentă, iar lampa puternică oferă 3200 de lumeni. Se poate conecta la PC sau laptop prin cablu HDMI și îl puteți cumpăra, cu ocazia noii oferte eMAG, de aici.

Articol scris de
Palade Octavian
Octavian Palade
Comentarii
08:39 / 09.12.2016