Reduceri eMAG la laptopuri și televizoare de care poți profita acum

Reduceri eMAG la laptopuri și televizoare de care poți profita acum

Cele mai noi reduceri eMAG vă oferă șansa de a cumpăra televizoare Panasonic și laptopuri Asus la prețuri foarte bune.

La eMAG, începutul lunii februarie se află sub semnul reducerilor. Printre ofertele disponibile în această săptămână, cei de la eMAG au inclus numeroase televizoare Panasonic (unele dintre acestea vin cu o garanție de cinci ani de zile), dar și laptopuri de la toți producătorii. Mai jos puteți vedea câte trei produse din fiecare categorie pe care am decis să le includem în lista celor mai interesante reduceri eMAG din această perioadă.

Reduceri eMAG la televizoare

Panasonic TX-40CX700E se numără printre cele mai accesibile televizoare 4K din gama eMAG în prezent. Ecranul are o diagonală de 100 de centimetri, procesorul este unul quad-core, iar printre funcțiile interesante se numără Swipe and Share. Aceasta din urmă vă permite să distribuiți conținutul de pe dispozitivul mobil pe televizor și invers. Cât despre conectivitate, trebuie menționate cele 3 porturi HDMI și lte 3 porturi USB. Televizorul se găsește la reducere AICI.

Reduceri eMAG Panasonic TX-40CX700E

Panasonic TX-48C320E este un dispozitiv cu un design elegant, pe care merită să-l luați în considerare. Televizorul vine dotat cu Essential Apps, iar în acest fel beneficiați de acces facil și instantaneu la o gamă variată de aplicații. De asemenea, sunt incluse două porturi HDMI și un port USB. Este dotat cu un ecran Full HD de 121 de centimetri, iar cu ocazia ultimelor oferte și reduceri la eMAG, televizorul poate fi achiziționat la un preț bun de AICI.

Reduceri eMAG Panasonic TX-48C320E

În cazul în care rezoluția Full HD nu vă convine și vreți să investiți într-un model 4K, atunci Panasonic TX-55CX670E ar putea fi televizorul ideal. Are o diagonală de 139 de centimetri, ceea ce înseamnă că îl puteți plasa și într-o încăpere de mari dimensiuni, iar din punct de vedere al conectivității, vă veți putea baza pe 3 porturi HDMI și 3 porturi USB. Televizorul se găsește la ofertă AICI.

Reduceri eMAG Panasonic TX-55CX670E

Reduceri eMAG la laptopuri

Acer Aspire F5-572G-55Q9 vine dotat cu un procesor Intel Core i5-6200U cu o frecvență de 2.30GHz, un ecran de 15.6″, care suportă o rezoluție Full HD, 4GB RAM și 1TB pentru stocarea datelor personale. De asemenea, placa video dedicată este un model Nvidia GeForce 940M de 4GB. Din păcate, acesta nu va veni și cu un sistem de operare preinstalat. Laptopul poate fi achiziționat la un preț avantajos de AICI.

Reduceri eMAG Acer Aspire F5-572G-55Q9

Dotat cu un Intel Core i7-5500 ”Broadwell”, Toshiba Kirabook-107 se află în vârful lanțului trofic. Ecranul dispozitivului este tactil, are o diagonală 13,3 inci și suportă o rezoluție QHD de 2.560 x 1.440 de pixeli. Lista specificațiilor mai include 8GB RAM și 256GB SSHD pentru stocarea datelor. Placa video este probabil suficient de puternică pentru a putea rula bine unele jocuri mai vechi, însă ultrabook-ul își arată adevăratul potențial când efectuați multitasking. Îl găsiți la un preț foarte bun AICI.

Toshiba Kirabook review

ASUS X555LB-XX025D vine dotat cu un procesor Intel Core i5 din cea de-a cincea generație, 4GB RAM, un hard-disk de 1TB și o placă video Nvidia GeForce 940M de 2GB. Asus X555LB-XX025D nu are un sistem de operare preinstalat și este disponibil al un preț avantajos AICI.

Reduceri la laptopuri Asus X555LB-XX025D

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: