Cele mai inedite cadouri de Paște pe care să le dăruiești celor dragi

Cele mai inedite cadouri de Paște pe care să le dăruiești celor dragi

În perioada aceasta, goana după cadouri de Paște e mare. Dacă vreți să ieșiți în evidență în fața celor dragi, am adunat o listă cu cele mai inedite cadouri de Paște.

Cadourile sunt la mare căutare în această perioadă, iar pentru celor care vor să iasă puțin din tiparul tradițional, le recomandăm câteva gadgeturi inedite. Există un număr de produse extrem de interesante care ar putea bucura pe oricine, indiferent de preferințe. Gama completă de gadgeturi este disponibilă aici, iar mai jos aveți o selecție de șase produse care ne-au atras atenția.

Cele mai trăznite cadouri de Paște

Colia Sound Silverbeat V2 este singura boxă bluetooth din România capabilă să vorbească limba noastră maternă. Mai mult decât atât, poate funcționa foarte bine ca un cititor de carduri și radio, iar dacă modul ”hands free” este pornit, atunci îți va spune și ce număr te apelează în orice moment. Un cadou potrivit pentru iubitorii de boxe Bluetooth și limba română care poate fi cumpărat de AICI.

cadouri de paște silverbeat

PowerUp este avionul de hârtie dus la un alt nivel. Cu PowerUp, nu va mai trebui să îți faci griji că avionul tău din hârtie nu va zbura vreodată. Vei primi un mecanism cu o elice la un capăt care poate fi montat pe orice construcție a ta și care-i va asigura capacitatea de a se menține în aer (atât timp cât respecți principiile elementare ale aerodinamicii, desigur). PowerUp poate fi achiziționat de AICI.

cadouri de paște powerup

Lampa Star Wars este obligatorie pentru orice fan al seriei regizate de George Lucas. Lampa, deși, în mod ironic, reproduce capul lui Darth Vader, te va ajuta să părăsești partea întunecată, luminându-ți calea (foarte puțin) atunci când ai mai multă nevoie. Ajută-l pe cel drag să facă primii pași către a deveni un cavaler Jedi cu ajutorul lămpii Star Wars. Forța va fi cu tine, numai dacă o cumperi  de AICI.

cadouri de paște vader lampă

Minidrona Cheerson Orange nu avea cum să lipsească de pe această listă. Dispozitivele de acest gen devin din ce în ce mai populare și în țara noastră, iar aceasta este perfectă pentru cei care vor o dronă foarte mică și extrem de agilă. Beneficiază de aceeași manevrabilitate ca un avion de luptă rusesc și e disponibil AICI.

cadouri de paște drona

Veho ZS-2 sunt perfecte pentru cei care practică în mod constant activități sportive și își doresc o pereche de căști pe măsură. Acestea pot rezista foarte ușor ploii și sudorii, astfel încât nu va trebui să va faceți griji din acest punct de vedere. Sunetul nu te va dezamăgi nici el, iar de AICI poți face cadou o pereche de Veho ZS-2 persoanei iubite.

cadouri de paște veho

Pentru că tot se apropie Paștele, nu există o metodă mai ”cool” de a aduce un pic mai multă lumină în casă decât becul PlayBulb Original. Pe lângă lumină, becul se poate conecta și la dispozitivul tău mobil și poate funcționa precum o boxă Bluetooth, fiind perfect pentru o seară romantică. PlayBulb Original este disponibil AICI.

cadouri de paște playbulb