Razer Blade Stealth primește cel mai important upgrade din ultimii ani

Razer Blade Stealth primește cel mai important upgrade din ultimii ani

Foarte apropiate ca design de MacBook-uri, laptopurile Razer sunt unele dintre cele performante PC-uri portabile, iar acum, Razer Blade Stealth tocmai a beneficiat de un upgrade semnificativ.

Din motiv greu de înțeles, sistemele portabile Razer nu se comercializează în fiecare colț al mapamondului. Dacă vă străduiți însă un pic, aveți toate motivele să puneți mâna pe unul. Acestea sunt fiabile, trainice, au un design atrăgător și sunt perfecte pentru gaming în deplasare. Secretul este doar să vă obișnuiți cu perspectiva investiției inițiale foarte generoase.

Trecând însă peste aspectul financiar al ecuației, important este că unealta de gaming de 12,5 inci tocmai a beneficiat de un upgrade important. Anunțul versiunii actualizate a fost făcut în cadrul conferinței PAX West 2016. Creat încă de la început ca un sistem portabil pentru profesioniști și gameri, noul Razer Blade Stealth se mândrește, înainte de orice altceva, cu autonomie astronomică. Pe locurile următoare vin procesorul Intel de ultimă generație și cantitatea sporită de memorie RAM.

Dacă ar fi să adresăm punctual modificările, în carcasa atrăgătoare de aluminiu realizată prin CNC puteți avea, în funcție de buget, până la un Intel Core i7 de generația a 7-a și până la 16GB  RAM. Spațiul de stocare este doar de tip SSD, iar 1TB ar trebui să fie suficient chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori. Celor de la Razer le place să creadă că noile configurații vor stabili un nou record în privința performanței și durabilității.

Când vorbim de noul Razer Blade Stealth, în centrul atenției va fi panoul de tip IGZO de 12,5 inci. Acesta este sensibil la atingere și are o rezoluție nativă quad HD de 2560 x 1440 pixeli. În particular, puteți opta pentru un upgrade până la IGZO 4K Ultra HD. Pe o diagonală de 12,5 inci, acesta din urmă cu siguranță va arată superb.

Bateria noului laptop este de 53,6 Watti oră, cu 15% mai mare față de vechiul model. În total, veți ajunge la o autonomie de 9 ore. Prețul de start pentru Razer Blade Stealth este de 999 dolari și poate fi achiziționat de la magazinul virtual Razer, Amazon și Microsoft.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo