Producătorii deja lucrează la Deadpool 2

Producătorii deja lucrează la Deadpool 2

Deadpool debutează astăzi în cinematografele din toată lumea, însă producătorii deja se concentrează asupra continuării.

Experții sunt de părere că Deadpool ar putea genera încasări de cel puțin 70 de milioane pe parcursul acestui weekend, iar Fox sunt nerăbdători să lanseze o continuare. Cel puțin, asta ne dă de înțeles publicația Holllywood Reporter într-un articol recent. Fox are atât de multă încredere în film încât Rhett Reese and Paul Wernick, aceiași care s-au ocupat și de producția care va rula de astăzi în cinematografe, deja se ocupă de scenariul unei continuări.

După cum probabil știți deja, Reese și Wernick, alături de regizorul Tim Mill au fost nevoiți să poarte lungi discuții cu studioul pentru a se asigura că filmul va apărea în cinematografe. Conform informațiilor publicate de Hollywood Reporter, Miller încă nu a semnat o nouă înțelegere, însă aceștia din urmă ar fi interesați să păstreze echipa de creație intactă. După cum probabil știați, Deadpool este un personaj creat de Marvel, parte a universului X-Men, pentru care Fox deține o licență în prezent.

Deadpool face parte din universul Marvel și a apărut în comics prin anii ’90. Nu e chiar supereroul clasic, cu principii morale bine definite și plin de intenții bune în ceea ce privește salvarea omenirii. E mai degrabă un antierou. Unul instabil psihic, nevrotic, care vorbește încontinuu și care pare mai degrabă imaginat ca o satirizare a tuturor calităților pe care le-ai aștepta în mod normal la un supererou. În plus, face glume proaste, dar genul de glume proaste la care ai râde cu lacrimi. Află mai multe informații despre film din recenzia noastră.