„Prison Break” se întoarce: când vei putea vedea noul sezon

Prison Break se întoarce: când vei putea vedea noul sezon

Noul sezon al serialului „Prison Break”, una dintre cele mai îndrăgite producții TV, a primit primul trailer, la nu mult timp după ce Fox a confirmat că va exista o continuare.

În funcţie de vârsta pe care o aveţi, Prison Break s-ar putea să fi fost primul serial care v-a creat dependenţă şi unul dintre primele seriale moderne care au fost preluate de posturi de televiziune autohtone. Prin urmare, decizia de „a-l scoate de la naftalină” nu ar trebui să ne surprindă, mai ales după ce statisticile au demonstrat că „Prison Break” este unul dintre serialele preferate ale abonaţilor la Netflix. S-a aflat pe primul loc la capitolul seriale complet urmărite într-un timp incredibil de scurt. Merită menţionat că review-urile serialului, la momentul lansării, au fost împărţite, primele două sezoane fiind lăudate de critici, în timp ce ultimele două nu au mai fost capabile să genereze acelaşi entuziasm.

Din trailer putem afla că eroul central Michael Scofield, jucat Wentworth Miller de fapt nu este mort, așa cum credeau toți apropiații săi, ci se află într-o închisoare, cel mai probabil în Maroc, acolo unde și se filmează continuarea serialului. Postul american FOX anunțase la începutul acestui an că noul sezon al serialului „Prison Break”, care cuprinde cel puțin zece episoade, îi va avea din nou pe Michael Scofield și Lincoln Burrows în rolurile celor doi frați protagoniști, interpretați de Wentworth Miller, respectiv Dominic Purcell.

Filmările au început pe 28 martie în trei orașe: Rabat, Casablanca și Uarzazate (sudul țării) și se încheie astăzi, pe 17 mai. De asemenea, din trailer putem vedea că și alți actori ai serialului se vor regăsi în continuarea producției. Al patrulea sezon al serialului „Prison Break”, ultimul din această serie, a fost difuzat în Statele Unite în primăvara anului 2009.

Serialul „Prison Break” prezintă aventurile lui Michael Scofield (Wentworth Miller), un inginer genist civil, care se lasă închis intenţionat în penitenciarul Fox River din statul Illinois cu scopul de a organiza evadarea fratelui său, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), condamnat la moarte pentru asasinarea fratelui vicepreşedintelui Statelor Unite. Condamnarea lui Lincoln Burrows a fost rezultatul unei înscenări organizate la cel mai înalt nivel al conducerii politico-administrative americane. Serialul a avut parte de un succes extraordinar în întreaga lume, având și două nominalizări la premiile Globul de Aur. Continuarea acestuia va fi lansată la începutul anului 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: