Primul telefon cu 6GB RAM, în noi imagini – Vivo XPlay 5

Primul telefon cu 6GB RAM, în noi imagini - Vivo XPlay 5

S-ar putea să se facă deja câteva luni de când Vivo XPlay 5 este subiectul unor zvonuri, dar abia la această oră îl vedem în niște imagini ce au mari șanse să fie adevărate.

Prima oară am auzit de iminentul Vivo XPlay 5 când a apărut sub forma unor linii de text pe pagina web a benchmark-ului AnTuTu. În contextul respectiv am aflat că va fi primul telefon din lume cu o cantitate absurd de generoasă de memorie RAM egală cu 6GB. Pentru că va fi inevitabil un vârf de gamă, nu ar trebui să vină ca o surpriză nici prezența performantului Snapdragon 820 de la Qualcomm în spatele ecranului.

Trecând însă peste premierele absolute cu care va veni la pachet Vivo XPlay 5, cel puțin conform zvonurilor, cea mai mare dilemă vizavi de respectivul gadget avea legătură cu data lansării sale oficiale. Împreună cu noi imagini care au apărut online în ultimele zile, pe care le puteți vedea mai sus și mai jos, a ajuns pe internet și o eventuală dată de lansare. Din câte se pare, noul Vivo va fi detaliat într-o conferință desfășurată pe 1 martie, urmând ca la scurt timp după să ajungă și în magazine. Cu alte cuvinte, dacă nu v-au mulțumit Galaxy S7, LG G5 sau Xiaomi Mi 5, acum aveți un alt vârf de gamă la care puteți spera.

În ceea ce privește designul aparatului, se pare că va avea câteva particularități în comun cu Galaxy S7 Edge. Display-ul va fi curbat pe margini, atât pe partea stângă, cât și pe dreapta, iar diagonala ecranului va fi de 5,5 inci. Rezoluția nativă a aparatului va fi Quad HD, în conformitate cu trendul actual din piață, în timp ce pentru capturi foto/video veți avea incluse două camere, de 16, respectiv 8 megapixeli. Rămâne să mai aflăm care va fi prețul pentru Vivo XPlay 5 și dacă va ajunge sau nu oficial în Europa.

Vivo XPlay 5 leak