Prima victimă Galaxy Note 7: un copil de 6 ani

Prima victimă Galaxy Note 7: un copil de 6 ani

Scandalul pe marginea Galaxy Note 7 nu pare să se încheie prea curând, iar acum am început să vorbim și de victime, nu doar de mașini sau case incendiate.

Nu trece o zi fără un anunț dezastruos pe marginea Galaxy Note 7. Degeaba au anunțat cei de la Samsung că vor să aibă înapoi toate unitățile comercializate, dacă utilizatorii nu vor să le returneze. Fiecare zi în care acest dispozitiv continuă să se afle în mâinile oamenilor, este una în care smartphone-ul poate ucide pe cineva.

Inițial, în urmă cu aproximativ o săptămână, detaliam cum un Galaxy Note 7 a explodat și a făcut pagube de 1400 de dolari într-o cameră de hotel. Ulterior, a luat foc un Jeep din cauza aceluiași telefon minune, iar un tată cu doi copii a fost nevoit să înceapă să-și petreacă nopțile prin hotelurile din cauza unui incendiu care a izbucnit în casa sa.

Din păcate, evenimentele triste nu s-au oprit aici. Cu toate că nu au existat victime umane cauzate de exploziile Galaxy Note 7, era doar o chestiune de timp până la un astfel de eveniment. Cei de la New York Post au detaliat modul în care un copil în vârstă de 6 ani a avut foarte mult de suferit după ce un Note 7 i-a explodat în mână.

,,Copilul se uita clipuri video pe telefon în momentul în care bateria i-a explodat. Mi-a declanșat alarmele de incendiu din casă.” Povestea a fost relatată de bunica micuțului, Linda Lewis. Copilul a fost dus de urgență la spital cu arsuri pe mai multe zone ale coropului. Din fericire, acestea nu au fost foarte grave, iar copilul este acum acasă, unde își continuă tratamentul și se odihnește. ,,Este acasă acum. Nu vrea să vadă sau să se apropie de telefoane. Se plânge mamei sale.

În mod evident, aceasta nu va fi ultima relatare de acest gen, dar dacă Samsung nu ia mult mai în serios aceste evenimente, consecințele vor fi și mai grave.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo