Poți să îi transmiți mesaje lui Obama pe Facebook, printr-un robot

Poți să îi transmiți mesaje lui Obama pe Facebook, printr-un robot

Am depășit perioada în care era greu să ajungem la personalitățile pe care le admirăm. Dincolo de faptul că le putem trimite mailuri și le putem scrie pe Twitter, acum putem face asta și prin Facebook Messenger.

Oricât de ciudat ar suna, dacă îți doreai să vorbești cu Obama, acum ai această oportunitate. David Marcus, vicepreședintele Facebook Messenger, a anunțat punerea în funcțiune a unui robot al Casei Albe pe pagina personală de Facebook. Robotul te lasă să îi scrii lui Obama cam orice, fie că e vorba de întrebări, complimente sau nemulțumiri. Desigur, e de preferat să păstrezi limitele decenței, indiferent de ceea ce ai de transmis. Se pare că președintele citește 10 dintre mesajele primite în fiecare seară, așa că există o șansă să te afli printre norocoși.

Jason Goldman, CDO (Chief Digital Officer) al Casei Albe a spus că această mișcare are ca scop extinderea oportunităților prin care cetățenii pot ajunge la președinte. E același motiv pentru care au fost create conturile de Twitter POTUS și Snapchatul primei doamne. Nu există nicio garanție că vei primi un răspuns, dar dacă ai o întrebare suficient de interesantă, e o șansă să fii băgat în seamă de Obama. Dacă nu, încă poți să încerci schema cu scrisorile de mână.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: