Popcorn Time a început să dubleze filmele piratate

Popcorn Time a început să dubleze filmele piratate

Popcorn Time a adăugat, de curând, un nou feature, prin care utilizatorii vor putea viziona filme dublate în alte limbi.

Supranumit Netflix pentru piraţi, a reușit să devină extrem de popular pe parcursul timpului. Este extrem de ușor de folosit, suportă mai multe platforme și subtitrări în orice limbă, iar colecția de filme online și seriale oferită este actualizată în permanență. Desigur, oricine folosește Popcorn Time trebuie să aibă în vedere faptul că întregul conţinut multimedia disponibil pentru streaming este piratat.

Trecând peste aceste lucruri, trebuie să știți că aplicația a avut parte de un update recent, prin care conținutul în limba engleză va fi dublat și în alte limbi. După cum scrie site-ul VentureBeat, vom avea de-a face cu limbile franceză, spaniolă, italiană, germană și portugheză. Pentru moment, utilizatorii vor fi nevoiți să folosească versiunea Popcorn Time 5.6 pentru Windows și Mac, însă dezvoltatorii promit că vor introduce și serialele dublate în curând.

Mai mult decât atât, ei au spus că se vor concentra și asupra altor limbi naționale, precum olandeza, greaca, estona, ebraica, maghiara, ceha, poloneza, rusa și araba. ”Este indicat pentru serialele pentru copii. Cei mici nu pot citi încă, așa că muncim pentru a oferi conținut dublat în mai multe limbi. Este bine pentru milioanele de oameni care abia de curând au descoperit soluțiile de entertainment disponibile pe Popcorn Time, dar care nu înțeleg limbile folosite în filme”, au menționat dezvoltatorii aplicației.

La începutul acestui an, Pirate Bay a anunțat că va oferi streaming online de filme piratate, venind cu o alternativă ”credibilă” la Popcorn Time. Pentru a face asta, utilizatorii au nevoie de plugin-ul Torrents Time.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: