08 apr. 2015 | 05:30

Cum instalaţi aplicaţia de filme online gratis Popcorn Time pe iPhone sau iPad?

ACTUALITATE
Cum instalaţi aplicaţia de filme online gratis Popcorn Time pe iPhone sau iPad?

Devenită în ultimul an una dintre cele mai populare resurse de filme online gratis, se pare că poate fi instalat şi pe iDevice fără jailbreak.

Dacă aveţi o fascinaţie pentru filme online şi preferaţi să ignoraţi ilegalitatea descărcării de filme de pe torrent, e foarte probabil să fi auzit de Popcorn Time. Această aplicaţie open source a avut încă din prima zi statut cross-platform, putând fi instalată fără probleme pe Mac-uri şi PC-uri cu Windows sau Linux. Câteva luni mai târziu a ajuns pe Android, iar acum poate fi instalată şi pe iOS.

Utilizatorii de iDevice-uri şi-au putut instala de ceva timp, dar doar dacă aveau jailbreak. Pentru că nu foarte mulţi internauţi înţeleg foarte bine cu ce se mănâncă acest tip de deblocare a sistemului de operare, dezvoltatorii din spatele popularului client de streaming, au decis să anunţe o versiune a aceluiaşi program care nu necesită jailbreak.

Pentru că Apple nu ar fi permis sub nici o formă o astfel de aplicaţie în AppStore, dezvoltatorii Popcorn Time au fost nevoiţi să apeleze la nişte artificii creative. Într-un interviu oferit celor de la TorrentFreak, aceştia au detaliat cum au reuşit să creeze un installer personalizat ce permite adăugarea de aplicaţii terţe pe iOS. fără să fiţi nevoiţi să aveţi Cydia pe iPhone sau iPad.

Dacă iniţiativa celor de la Popcorn Time va fi încununată de succes, implicaţiile sunt enorme. Practic, orice dezvoltatori de aplicaţii ale căror creaţii nu au fost aprobate pentru a ajunge în AppStore, vi le pot servii într-un nou format. Momentan, pentru mai multe detalii legate de versiunea de iOS a popularului client de streaming, accesaţi această pagină. Cu puţin noroc, în maxim 24 de ore, veţi găsi acolo şi un link de descărcare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele