CES 2016: Noua cameră Polaroid Snap+ ne aduce aminte de fascinația pentru brand

CES 2016: Noua cameră Polaroid Snap+ ne aduce aminte de fascinația pentru brand

După ce au devenit renumiți prin intermediul camerelor foto ce reușeau să imprime fotografii în timp real, prin intermediul Polaroid Snap, producătorul aduce în actualitate aceeași rețetă.

În urmă cu aproximativ un an, auzeam pentru prima oară de Polaroid Snap, o cameră foto digitală ce se descurca de minune să imprime fotografii imediat după ce au fost capturate. Fenomenul în sine era foarte similar cu ceea făceați pe o veche cameră Polaroid de acum 20 de ani. Deoarece se pare că produsul acela a fost un succes, Polaroid Snap+ este urmașul modelului din 2015 și integrează câteva particularități în plus.

Detaliată la CES 2016 în Las Vegas, noua cameră Polaroid Snap+ este construită în jurul unui senzor de 13 megapixeli cu un obiectiv fix de 3,4 milimetri și F/2.8. Cea mai mare parte a interacțiunii și a ajustării procesului de captură realizați folosind touch screen-ul de 3,5 inci de pe spate. Camera poate la fel de bine să filmeze clipuri Full HD, suportă carduri microSD pentru extinderea spațiului de stocare, iar pe partea din față are și o mică oglindă pentru selfie-uri perfecte. Un detaliu foarte important constă în conectivitatea Bluetooth.

Nu lipsește, desigur, imprimanta Zink incorporată undeva în carcasa camerei compacte. Aceasta din urmă vă permite să capturați și să imprimați fotografii foarte rapid, indiferent unde v-ați afla, în vacanță sau în curtea din spatele casei. În plus, prin Bluetooth, vă puteți conecta smartphone-ul la cameră pentru a vă imprima imagini imortalizate de-a lungul timpului cu telefonul. Nu aveți nevoie decât de aplicația gratuită Polaroid Print pentru a vă apuca de treabă.

Momentan, prețul pentru Polaoid Snap+ nu a fost făcut public, dar ar trebui să ajungă la primii utilizatori în trimestrul patru al acestui an. Ține numai de voi să decideți dacă un astfel de aparat este o încântare enormă sau doar un moft ce va strânge praft printr-un sertar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: