Pokemon Go va fi disponibil și pe Apple Watch

Pokemon Go va fi disponibil și pe Apple Watch

În curând, posesorii de Apple Watch se vor putea bucura de Pokemon Go pe ceasurile lor inteligente.

Până în ziua de azi, Pokemon Go a fost descărcat de peste 500 de milioane de ori în toată lumea, iar jucătorii au parcurs în total nu mai puțin de 4,6 miliarde de kilometri. Iar acum, cei de la Niantic au făcut un nou pas important, anunțând că jocul va fi disponibil și pe Apple Watch.

În timpul evenimentului cu ocazia căruia Apple a introdus iPhone 7 și 7 Plus, un angajat Niantic a urcat pe scenă și a prezentat pe scurt modul în care jocul va funcționa pe ceasul inteligent. După cum era de așteptat, jocul se folosește de funcțiile native Apple Watch pentru a urmări progresul jucătorilor și pentru a calcula distanța parcursă de aceștia între timp.

De asemenea, aplicația de Apple Watch va putea fi folosită la orice Pokestop. Singura problemă este faptul că nu veți putea captura pokemoni prin intermediul ei, o asemenea activitate necesitând, în continuare, utilizarea telefonului mobil. În cel mai bun caz, aceasta te va avertiza atunci când un pokemon se află în apropiere. Oficialii Niantic nu au anunțat o menționat o dată oficială de lansare, însă posesorii de Apple Watch vor putea beneficia de Pokemon Go pe ceasurile lor inteligente până la finalul acestui an.

Pokemon Go a avut parte de lansarea oficială în țara noastră în data de 19 iulie 2016 și în prima lună, nu mai puțin de un million de români s-au informat în legătură cu acest joc. Înainte ca jocul să fie disponibil oficial în România, existau deja peste 75.000 de oameni care se informau despre el pe site-urile autohtone, dar evoluția a fost spectaculoasă imediat după lansarea oficială. Interesul a scăzut, însă, în primele două săptămâni ale lunii august, ajungând la câteva mii pe zi de la peste 100.000 în prima săptămână a lansării.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: