Pokemon Go te ajută din nou să faci economie la baterie

Pokemon Go te ajută din nou să faci economie la baterie

După ce au dat lovitura cu lansarea Pokemon Go la începutul lunii trecute, cei de la Niantic au dat-o de gard cu prima actualizare importantă adusă jocului. 

Update-ul lansat la sfârșitul săptămânii trecute pentru Pokemon Go, deși ar fi trebuit să fie un motiv de bucurie, a frustrat un număr semnificativ de jucători. În primul rând, au fost dezamăgiți cei care nu mai pot folosi acum aplicații dedicate de la terți pentru localizarea mai rapidă a Pokemonilor de interes – precum Pokevision. În al doilea rând, s-au enervat că o parte din funcțiile importante ale jocului au fost șterse cu buretele.

Printre acestea din urmă se număra și o setare intitulată Battery Saver Mode, un parametru care a fost prezent în versiunea inițială a jocului și care, în mod complet arbitrar, a fost eliminat prin recenta actualizare. Având în vedere că Pokemon Go este o gaură neagră pentru bateria de la telefon, vă dați seama că orice artificiu care ar putea micșora un pic consumul, era binevenit.

Partea bună este că, cel puțin aparent, acea funcție va ajunge din nou în meniul de configurare al jocului, în doar câteva zile. În principal, vor fi vizați posesorii de iDevice-uri. ,,Am auzit feedback-ul clar și tare legat de eliminarea funcției Battery Saver de pe dispozitivele cu iOS. Am eliminat respectiva funcție deoarece mai mulți jucători au întâmpinat probleme în utilizarea ei, dar suntem siguri că o soluție va ajunge online în următoarele zile.”

Cu alte cuvinte, cei de la Niantic s-au sucit și ar trebui ca, printr-un update emninent, să avem parte din nou de funcția Battery Saver în meniul de configurare Pokemon Go sub forma unui switch on/of. Nu putem decât se sperăm că se vor suci și în privința altor elemente eliminate prin actualizarea lansată în urmă cu câteva zile, altfel, tot mai mulți își vor cere banii înapoi pe achiziții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo