Pokemon Go update: Niantic aduce argumente pentru schimbările deranjante

Pokemon Go update: Niantic aduce argumente pentru schimbările deranjante
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
05:50 04.08.2016

Pokemon Go continuă să fie un succes răsunător la nivel global, dar foarte mulți jucători s-au frustrat când au văzut schimbările radicale introduse prin intermediul primului update important.

Experiența oferită de Pokemon Go, încă din prima zi, a fost una menită să atragă utilizatorii la vânătoare de Pokemoni. Pentru că aceștia din urmă sunt însă ascunși în lumea reală, mulți utilizatori au apelat la artifici pentru a-i găsi mai eficient. Acele artificii vin sub forma unor aplicații terțe, de genul Pokevision care te ajutau să găsești mai rapid un anumit tip de Pokemon. Din păcate, suportul pentru interacțiunea dintre acele programe și Pokemon Go a fost întrerupt de curând.

CEO-ul Niantic a făcut și o declarație în urmă cu aproximativ o săptămână pe marginea subiectului. Utilizatorii nu au fost însă mulțumiți și mulți dintre ei s-au grăbit să-și ceară înapoi banii cheltuiți pe achiziții in-app. În definitiv, era oricum destul de greu să te plimbi prin tot orașul pentru a găsi un Pokemon nou, dar prin update-ul lansat zilele trecute, procesul a devenit și mai laborios. Unii jucători au devenit atât de frustrați pe dezvoltator încât au afirmat că acesta a stricat jocul.

[readmore]

Din fericire, oficialii Niantic nu s-au ferit să facă niște declarații pe marginea subiectului, încercâns să-și argumenteze decizia un pic ciudată. ,,Avem limitat accesul serviciilor terțe care faceau probleme abilității noastre de a menține o calitate a serviciului pentru utilizatori și de a aduce Pokemon Go utilizatorilor din întreaga lume. Numărul foarte mare de jucători de Pokemon Go de pe mapamond au făcut propagarea jocului o provocare interesantă.” În privința modificărilor de interfață introduse prin noul update, dezvoltatorul s-a grăbit să afirme că particularitățile eliminate generau confuzie printre jucători și nu erau în conformitate cu scopurile pe care și le-au propus.

Rămâne acum să vedem dacă jucătorii vor fi încântați de argumente, deși este este foarte puțin probabil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Ubergizmo