Pokemon Go e mult mai simplu cu PokeVision, aplicația care îți spune unde găsești orice pokemon

Pokemon Go e mult mai simplu cu PokeVision, aplicația care îți spune unde găsești orice pokemon

Pokemon Go a prins în România, iar persoane de toate vârstele cutreieră străzile, parcurile și aleile de lângă clădirile de birouri în căutare de pokemoni. 

Și, oricât de distractiv ar fi să prinzi un pokemon nou, Pokemon Go poate deveni frustrant din cauză că radarul din colțul drept al ecranului nu funcționează cum ar trebui să funcționeze și e și greu de interpretat.

Această problemă a Pokemon Go a fost rezolvată mulțumită unui jucător. Cei de la Niantic au pus la dispoziție o mulțime de API-uri (Application Programming Interface), iar unii utilizatori le-au folosit pentru a crea diverse unelte care ajută pe toată lumea.

Una dintre cele mai puternice se numește PokeVision și poate fi folosită gratuit de oricine. Pokevision se folosește de API-ul Niantic și de cel al Google Maps pentru a-ți arăta, în timp real, pe o hartă, ce pokemoni ai în preajmă și cât timp mai ai până dispar dintr-un loc.

Am testat PokeVision și, în cazul nostru, rezultatele au fost foarte precise. Totuși, există persoane care nu au avut același noroc, dar cei care încearcă de câteva ori au șanse mari să-și populeze Pokedexul cu monștri noi.

Harta PokeVision te lasă și să deselectezi pokemonii pe care nu vrei să-i vezi. De exemplu, dacă ești într-o zonă plină de Ratata și Pidgey, dar tu ești interesat doar de pokemoni noi, poți seta astfel încât Ratata și Pidgey să nu mai apară pe hartă.

PoveVision pentru Pokemon Go este disponibilă aici, pentru desktop, și aici, sub formă de aplicație pentru Android.

Citește și: