23 iul. 2016 | 13:06

Pokemon Go, decodat: noi informații în legătură cu cel mai popular joc

ACTUALITATE
Pokemon Go, decodat: noi informații în legătură cu cel mai popular joc

Pokemon Go a fost decodat, iar o serie de informații foarte interesante au ieșit la suprafață.

După ce a stabilit o serie de recorduri, ajungând, în același timp, unul dintre cele mai populare jocuri pentru mobil din toate timpurile, Pokemon Go a fost acum decodat. Mai exact, un grup de oameni a umblat în codul aplicației pentru a descoperi cifrele pe care se bazează mecanica jocului, pentru a-i ajuta pe utilizatori să se descurce mai bine.

Ceea ce veți vedea mai jos ar putea fi considerat, din anumite puncte de vedere, spoiler, așa că dacă vreți să descoperiți aceste informații pe parcurs, vă sugerăm să nu citiți în continuare.

Toate informațiile au fost publicate deja pe site-ul PokemonFortress, iar aici le-am inclus pe câteva dintre cele care ni s-au părut cele mai importante.

În primul rând, nivelul maxim pe care fiecare utilizator îl poate atinge este 40. Însă, având în vedere experiența necesară pentru a ajunge acolo, nu ar trebui să vă faceți mari speranțe. Astfel, veți avea nevoie de 5 milioane de puncte de experiență pentru a trece de la nivelul 39 la nivelul 40, în timp ce întregul parcurs de la nivelul 1 la 40 necesită acumularea a 20 de milioane de puncte de experiență.

Nivelul maxim al unui ou este 20, ceea ce înseamnă că dacă primești un ou la nivelul 40, sau 38, sau 21, pokemon-ul va fi de aceeași calitate cu cele primite la nivelul 20. De asemenea, nivelul maxim al pokemonilor sălbatici este 30, ceea ce înseamnă că, după ce ating nivelul 30, utilizatorii vor găsi pokemoni cu același CP maxim.

În plus, fiecare pokemon unic are o rată de capturare și o rată de evadare. Mewtwo, Moltres, Zapdos și Articuno sunt pokemoni ”legendari”, în timp ce Mew este ”mitic”. A ieșit la iveală și faptul că există un Master Ball în joc. Iar dacă luăm în considerare faptul că pokemonii legendari nu au o rată de capturare, asta ar putea însemna că ei necesită un Master Ball. Desigur, pentru moment, asta rămâne doar la nivelul de speculație.