Playtech News Bytes: iPhone SE, o Tesla ieftină și inimi vindecate de tehnologie

Playtech News Bytes este un scurt rezumat video al celor mai importante știri din domeniile tehnologiei și științei. Urmăriți un episod nou în fiecare vineri.

iPhone SE se lansează astăzi. Dacă vă derutează numele, trebuie să știți că nu sunteți singurii. iPhone SE ar veni de la Second Edition și vorbim despre un telefon cu specificații identice cu cele ale iPhone 6S, dar cu un display de numai 4 inch. De ce ar vrea Apple să lanseze un astfel de produs în era phableturilor? S-ar părea că încă există un număr de utilizatori care ar prefera să își lipească telefoanele de față pentru a-și citi mesajele. Toate detaliile despre iPhone SE le găsiți aici.

Și, apropo de lucruri frumoase, dar costisitoare, ne îndreptăm atenția spre Tesla. Compania americană ar urma să-și lanseze cea mai ieftină mașină electrică la finalul acestei luni. Pe 31 martie vom face cunoștință cu Tesla Model 3, care ar urma să coste doar 35.000 de euro. Mai multe detalii despre noul automobil Tesla găsiți aici.

În viitorul apropiat, Inimile frânte vor fi vindecate, de un bandaj scos din filmele SF. Evident, nu vorbim despre inimile care suferă din dragoste, ci de cele afectate de infarct. Bandajul combină țesuturile vii cu componentele electronice, pentru a înlocui părțile vătămate. Bandajul se poate contracta și extinde precum un țesut cardiac uman, iar Părțile electronice, pe de altă parte, permit medicilor să monitorizeze starea pacienților de la distanță. Mai multe detalii găsiți aici.

Și, la fel ca data trecută, voi încheia cu o propunere de film. Weekendul acesta puteți vedea în cinematografe Allegiant, partea a treia a filmului Divergent. Filmul nu este nici pe departe excepțioanl, dar dacă ați văzut primele două părți, vă puteți bucura de efectele sale sepciale la IMAX. Recenzia noastră o găsiți aici.  

Octavian Palade
14:43 18.03.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video