Cea mai ieftină mașină electrică Tesla va fi anunțată pe 31 martie

Cea mai ieftină mașină electrică Tesla va fi anunțată pe 31 martie

Fanii automobilelor Tesla se vor bucura să afle că cea mai ieftină mașină electrică a companiei va fi făcută publică pe 31 martie.

Mașinile Tesla sunt considerate autombile de lux, în egală măsură din cauza tehnologiilor avansate din interior și a prețurilor deloc accesibile. În speranța că vor deveni însă creații de masă, pe care le poți achiziționa cu un grad de ușurință sporit, ingingerii americani lucrează de ceva timp la Model 3.

Se zvonește că va avea un preț de aproximativ 35.000 de dolari. Aceasta este informația pe care o avem momentan despre Model 3, o mașină ce se anunță a fi cea mai ieftină mașină electrică Tesla. Pentru că nu se cunosc însă prea multe detalii despre ea, oficialii companiei au organizat o conferință pe 31 martie undeva în apropierea Los Angeles. În respectivul context va fi dezvăluit oficial automobilul, deși e greu de apreciat momentan dacă cei prezenți la eveniment se vor bucura și de un test drive, sau doar de câteva poze.

CEO-ul companiei, Elon Musk, care va fi pe scenă la eveniment pentru a vă capta atenția, se pare că nu are un plan foarte bine definit în legătură cu dezvăluirea Model 3. În februarie, a declarat într-un interviu că se gândește câte dintre abilitățile noii mașini să dezvăluite publicului. Singurul lucru sigur este că măcar caroseria va putea fi analizată în întreaga ei splendoare.

În ceea ce privește producția în serie a noului Tesla Model 3, puteți sta liniștiți când vine vorba de strâns bani pentru achiziție. Aparent, veți mai avea timp până la începului lui 2017 pentru a da comandă pentru un exemplar. Nu de alta, dar abia atunci va începe producția de serie.

În contextul în care, doar ieri. cei de la NASA au făcut un anunț îngrijorător despre efectele încălzirii globale, este îmbucurător faptul că Tesla vrea să aducă mașini electrice în mâinile multora dintre noi. Cel mai apropiată ca preț este un Chevrolet Bolt EV anunțat de curând.

Citește și: