Pixul inteligent te ajută să măsori orice obiect pe care îl ai la îndemână

Pixul inteligent te ajută să măsori orice obiect pe care îl ai la îndemână

Pixul inteligent vrea să te scape, odată pentru totdeauna, de rigle, rulete, de sfori și de orice al instrument de măsurat de care ai nevoie, periodic.

Trăim într-o epocă extrem de avansată din punct de vedere tehnologic și facem zeci de lucruri cu smartphone-urile pe care le avem în buzunar, dar încă ducem lipsă de o riglă virtuală care să ne ajute la nevoie. Pixul inteligent vrea să ne scape de astfel de dureri de cap și să ne ofere o soluție integrată pentru obiecte 2D și 3D.

Echipa ce a stat în spatele purtabilelor Misfit vine acum cu un nou produs care să ne ajute când avem nevoie să măsurăm ceva, indiferent despre ce ar fi vorba. 01 este pixul inteligent care are un design hibrid, fiind util pentru a scrie, dar și pentru a măsura obiecte din casă, sau pe voi înșivă (da, merge și așa).

Tot ce trebuie să faci este să îndrepți pixul către obiectul pe care vrei să îl măsori și pixul îți va raporta dimensiunile. Marele avantaj al acestuia este că vede în trei dimensiuni, și te poate ajuta și cu obiectele 3D, astfel că o formă complexă nu va fi o problemă pentru 01. arată engadget.com.

Așa cum ne-am aștepta, pixul inteligent 01 se conectează la telefoane Android sau iOS și acolo îți oferă informațiile despre dimensiuni. Poți să salvezi datele obținute sau le poți trimite altora, pentru a te lăuda sau în alte scopuri. De asemenea, 01 poate să ajusteze dimensiunile la o scară dată, asta dacă ai de lucrat cu o hartă, spre exemplu.

Gadget-ul pare extrem de interesant, doar că prețul este de 149 de dolari pe Indiegogo și pe site-ul Instrumments. Cu toate acestea, 01 nu este un proiect clasic de crowdfunding, ci unul care va fi disponibil încă de pe 1 decembrie în mai multe magazine din lumea întreagă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: