Pictar îți aduce controale clasice de cameră foto la iPhone

Pictar îți aduce controale clasice de cameră foto la iPhone

Un nou gadget creat special pentru utilizatorii de iPhone face ravagii în industrie, este vorba de Pictar de la Miggo. 

În situația în care v-ați obișnuit să faceți poze cu telefonul, dar doriți să îmbunătățiți semnificativ calitatea rezultatelor, mai ales când vine vorba de iPhone, posibilitățile sunt nelimitate. Cu toate acestea, o companie mai puțin cunoscută cu numele Miggo tot a atins performanța de a venit pe piață cu un produs inovativ.

Ilustrat în imaginile alăturate, noul Pictar de la Miggo atașează printr-un sistem foarte prietenos controalelelor aferente unui SLR la un iPhone. Nici măcar nu trebuie să fie un iPhone foarte nou. Acest dispozitiv funcționează de minune atât în tandem cu un iPhone 4, cât și cu un iPhone 6S. Singurele excepții vin sub forma masivelor iPhone 6 Plus și 6S Plus.

Dacă e să insistăm pe detalii, cel mai interesant și inovativ element din construcția Pictar ține de modul în care interacționează cu iPhone-ul. Totul se petrece prin ultrasunete, fiecare apăsare de buton sau mișcare de rotiță se propagă în timp real către telefon. Din acest motiv nu contează dacă folosiți un telefon cu interfață Lightning sau 30pin. Atâta timp cât aplicația omonimă e pornită, microfonul de la iPhone va prelua comenzile voastre. Nu contează dacă ajustați focusul, expunerea, nivelul de zoom sau dacă declanșați captura efectivă. Printr-un sunet ce nu poate fi perceput de urechea umană, smartphone-ul vostru știe ce are de făcut. Acest sistem revoluționar are multe avantaje, dar cel mai important ține de autonomie. Bateria telefonului vostru nu este afectată când folosiți Pictar, iar o baterie AA standard introdusă în acest dispozitiv e suficientă pentru 6 – 8 luni de utilizare.

La fel ca în cazul unui SLR adevărat, cu aparatul celor de la Miggo conectat la un iPhone, veți iniția captura în doi pași printr-o apăsare mai discretă, urmată de una mai puternică pe același buton. Există până și o rotiță care vă permite să ajustați scenele.

Pictar va avea un preț de 90 de dolari când va ajunge pe piață, dar momentan mai trebuie finisate mici detalii.

miggo pictar

Citește și: