Tatuaj de probă: acum îți poți testa tatuajul înainte de a-l face permanent

Tatuaj de probă: acum îți poți testa tatuajul înainte de a-l face permanent

Cum poți testa o mașină înainte să o cumperi, acum poți face același lucru și cu un tatuaj. O companie din Statele Unite le permite doritorilor să-și „probeze” tatuajul înainte de a lua o decizie importantă. 

Pictarea corpului prin efectuarea unui tatuaj permanent este o decizie extrem de importantă, mai ales că vei trăi cu ea toată viața. Iar, la fel ca în cazul tuturor deciziilor importante, este de preferat să testezi terenul până să te arunci cu capul înainte.

Momentary Ink, un startup din Statele Unite, creează tatuaje temporare la comandă, pentru a le permite doritorilor să vadă exact cum va arăta viitoarea operă de artă pe corpul lor. Tatuajele sunt create după ce clienții încarcă o fotografie cu schița acestuia pe site-ul companiei. De asemenea, doritorii pot apela la serviciile unui artist tatuator, din cadrul companiei, pentru a-i ajuta la dezvoltarea designului, sau dacă nu sunt siguri ce își doresc.

Prețurile tatuajelor netoxice, rezistente la apă, depinde de mărimea acestora, nu de culoare. Tatuajele care măsoară între zero și șapte centimetri costă undeva între 15 și 18 dolari, iar tatuajele mai mari au un preț cuprins între 25 și 30 de dolari. De asemenea, dacă apelezi la ajutorul artistului tatuator din cadrul companiei, prețul va depinde și de câte detalii are desenul.

Jordan Denny, fondatorul Momentary Ink, a declarat pentru Mashable că tatuajele făcute de compania sa marchează o schimbare în modul în care oamenii experimentează arta corporală. Pentru că cei care optează pentru un tatuaj sunt din ce în ce mai interesați de lucrări complexe, sunt nevoiți să ia decizii importante, iar procesul realizării tatuajului ar trebui să fie mai flexibil. Compania dorește ca oamenii să poată vizualiza tatuajul, care este un „accesoriu” permanent, cu o legătură emoțională puternică.

Deși lansată de curând, compania se bucură de un mare succes în Statele Unite. Aceștia primesc zeci de comenzi în fiecare zi, iar clienții publică fotografii pe rețelele sociale pentru a lăuda munca celor de la Momentary Ink, declarându-se satisfăcuți.

Citește și:
Etichete: