Orange și Alcatel te trimit în vacanță: ce ai de făcut pentru asta

Orange și Alcatel te trimit în vacanță: ce ai de făcut pentru asta

Orange și Alcatel lansează o ofertă interesantă pentru achiziționarea telefonului Alcatel POP 4, care le va surâde în mod deosebit celor pasionați de călătorii.

Acesta asigură biletul de avion pentru vacanța primilor 9.000 de clienți care achiziționează acest telefon în perioada 4 iulie – 15 august 2016. Cei care aleg să achiziționeze Alcatel POP 4 primesc garantat și gratuit bilete de avion dus-întors pentru una dintre cele nouă destinații de vacanță din Europa, urmând pașii simpli explicați pe site. Destinațiile sunt: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Bruxelles, Lisabona, Londra, Paris, Roma și Stockholm. Partea bună e că ai timp până pe 30 iunie 2017 să îți planifici călătoria, în cazul în care nu mai apuci vara aceasta.

Oferta este disponibilă pentru toți clienții Orange care achiziționează un telefon Alcatel POP 4, atât pentru abonați, precum și pentru utilizatorii PrePay. În plus, inclusiv persoanele juridice care optează pentru acest terminal pot beneficia de oferta Alcatel. Dispozitivul poate fi achiziționat atât cu puncte de loialitate, cât și la preț întreg, fără obligații contractuale. Alcatel POP 4 este disponibil în toate canalele de vânzare, atât în Orange Shop, cât și pe site-ul oficial Orange. Pentru a intra în posesia biletului de avion, doritorii trebuie doar să urmeze pașii, accesând  http://POP4promo.alcatel-mobile.com.

Alcatel POP 4 este un smartphone cu un ecran de cinci inci și dispune procesor 1.1GHz quad-core Qualcomm Snapdragon, precum și de capacitate de 8GB care poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD. Alcatel POP 4 are o cameră principală de opt megapixeli și una secundară de cinci megapixeli, astfel încât ai putea face poze bunicele în vacanță.

Etichete: