19 dec. 2016 | 09:33

OnePlus 3T versus Galaxy S7 Edge și Pixel XL: care este mai rapid

VIDEO ACTUALITATE

Cei care se gândesc să-și achiziționeze următorul smartphone pe criterii de viteză se vor bucura să vadă acest clip comparativ cu OnePlus 3T, Galaxy S7 Edge și Google Pixel XL.

Anul 2016 a fost unul încărcat de telefoane impresionante cu trăsături de design originale și o performanță remarcabilă din mai multe puncte de vedere. Lista este foarte numeroasă, dar dacă vă gândiți să nu vă luați un iPhone 7, este foarte probabil să fi cochetat cu un OnePlus 3T, un Galaxy S7 Edge sau Google Pixel XL. Acestea au avut parte de review-uri pozitive și au încercat să includă cele mai noi și rapide procesoare.

Pentru cei care vor să facă un upgrade, PhoneBuff a realizat testul comparativ de mai sus, iar rezultatele sunt destul de interesante. Ca o notă de subsol, merită avut în vedere că, deși Galaxy S7 Edge este pus alături de Pixel XL și OnePlus 3T, acesta a fost lansat cu aproximativ 6 luni mai devreme. În teorie, Galaxy Note 7 ar fi trebuit să fie vârful de gamă al sud coreenilor pe acest final de an, dar din cauza exploziilor succesive, acelea au fost retrase de pe piață.

În privința perfomanței, respectiva diferență de jumătate de an contează, pentru că OnePlus 3T și Google Pixel XL folosesc noul SoC Snapdragon 821 de la Qualcomm, în timp ce Galaxy S7 Edge se vinde cu un procesor de generație veche. În orice caz, important este câștigătorul, iar din câte se pare, OnePlus 3T a parcurs întregul scenariu de test într-un minut și 30 de secunde. Pixel XL ocupă poziția a doua cu un minut și 36 de secunde, iar Galaxy S7 Edge a rămas destul de mult în spate cu doar un minut și 55 de secunde.

Pentru a analiza pe cât se poate și managementul de memorie RAM, același test a fost rulat de două ori, iar OnePlus 3T s-a făcut remarcat cu cei 6GB RAM, trecând prin test în doar un minut și 53 de secunde. Pixel XL a ocupat poziția a doua cu două minute și 57 de secunde, pe când Galaxy S7 Edge s-a făcut un pic de rușine cu trei minute și 51 de secunde. Dacă vreți să vedeți detaliile testului, nu ezitați să apăsați pe play.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele