OnePlus 3T versus iPhone 7 Plus: care este mai rapid

OnePlus 3T este cel mai recent vârf de gamă al chinezilor și un concurent direct pentru iPhone 7 Plus. Din acest motiv, a fost creată comparația de mai sus.

Pe acest final de 2016, dacă vă gândiți să vă schimbați smartphone-ul, există foarte multe opțiuni mai mult decât decente. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă gândiți care sunt cele mai importante criterii pe care le veți lua în calcul la momentul achiziției. Producătorul, diagonala, designul sau calitatea camerei, toate sunt argumente fezabile pentru o astfel de decizie. Dacă vă interesează însă, în primul rând, performanța, cel mai bine ar fi să vă uitați la clipul comparativ de mai sus.

În ultimele luni au apărut foarte multe clipuri comparative, mai ales după ce noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus au ajuns pe piață. Respectivele gadgeturi le-am văzut testate alături de Note 7, Pixel XL și, nu în ultimul rând, iPhone 6S. OnePlus 3T este lansat de curând și abia acum a putut fi folosit într-un clip de tip versus.

Cum s-a întâmplat și în trecut, scurt metrajul de mai sus este creația celor de la PhoneBuff și se pare iPhone 7 Plus are toate șansele să devină liderul necontestat al telefoanelor lansate în 2016. Phabletul celor de la Apple continuă să-și domine concurența, deși astfel de teste între dispozitive cu sisteme de operare diferite nu sunt cele mai corecte din lume.

Dacă ar fi să defalcăm testul pe etape, OnePlus 3T este victorios pentru o perioadă, până când ajunge la rularea Photoshop. Din acel punct, iPhone 7 Plus continuă să tot câștige avantaj. La final, prima rundă de teste a fost finalizată de smartphone-ul Apple în doar un minut și 15 secunde, în timp ce creația de top a celor de la OnePlus a avut nevoie de un minut și 33 de secunde. În al doilea set de teste, OnePlus 3T s-a comportat semnificativ mai bine, dar la final, tot a ieșit pierzător.

07:19 12.12.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video