OnePlus 3T este aproape gata de lansare și aduce specificații de top

OnePlus 3T este aproape gata de lansare și aduce specificații de top

Cei de la OnePlus nu lansează prea multe telefoane într-un an, dar merită să deschideți larg ochii când vorbim de un gadget precum iminentul OnePlus 3T.

Cu un raport preț/performanță de invidiat, telefoanele celor de la OnePlus din totdeauna au jucat în altă ligă. Faptul că inițial au fost comercializate doar printr-un sistem ciudat de invitații, nu a făcut decât să le crească și mai mult aerul de exclusivitate. Respectivul sistem de achiziție a fost eliminat în cazul OnePlus 3 lansat anul acesta, dar nu se va încheia 2016 fără un upgrade al configurației hardware pentru acel terminal.

Conform zvonurilor din ultimele săptămâni, erau șanse foarte mari să avem parte luna aceasta de un OnePlus 3 Plus. Deoarece este foarte probabil ca noul smartphone să nu fie mai mare din punctul de vedere al diagonalei în comparație cu OnePlus, până la urmă, s-a optat pentur titulatura de OnePlus 3T.

Dacă informațiile ajunse online în ultima perioadă se confirmă, OnePlus 3T ar trebui să fie anunțat oficial în cadrul unei conferințe pe data de 14 noiembrie. Prețul vehiculat este 480 de dolari, cu 80 de dolari mai mult decât valoarea la care se comercializează la această oră OnePlus 3.

S-a zvonit că panoul AMOLED din OnePlus 3 va fi înlocuit cu un LCD de foarte bună calitate, cum vedem, de exemplu, în cele mai recente iPhone-uri. Conform fondatorului Carl Pei însă, producătorul asiatic se va rezuma la utilizarea tehnologiei Optic AMOLED pentru o perioadă de timp semnificativă.

În privința detaliilor, OnePlus 3T ar trebui, mai degrabă, să întruchipeze un upgrade interior, decât exterior. Acesta ar urma să folosească cel mai recente SoC al celor de la Qualcomm – Snapdragon 821 cu 6GB RAM și o memorie internă de 128GB. Partea de captură va fi asigurată de un senzor Sony IMX398 de 16 megapixeli, iar acumulatorul va fi de 3300mAh. Preinstalat cu Android 7.0 Nougat, telefonul ar trebui să includă compatibilitatea cu tehnologia 4G VoLTE. Un cititor de amprente, un port de încărcare USB Type-C și suport pentru Dash Charge ar trebui să fie de asemenea prezente.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo