Autonomia bateriei de pe OnePlus 3, afectată grav de ultimul update de software

Autonomia bateriei de pe OnePlus 3, afectată grav de ultimul update de software

Se pare că ultimul update pentru software-ul de pe OnePlus 3 a afectat și autonomia bateriei.

În cazul în care nu ați aflat deja, trebuie să știți că OnePlus nu s-a descurcat prea bine în ceea ce privește recentul update pentru modelul OnePlus 3. Acesta avea multe probleme de rezolvat, începând cu un management defectuos al cantității foarte generoase de memorie RAM și continuând cu o performanță destul de slabă a camerei foto. După ce mai mulți utilizatori au început să se plângă din cauza instabilității telefonului după instalarea actualizării, distribuția acestuia a fost încetată.

Era menționată în urmă cu câteva zile și o vulnerabilitate gravă de securitate, iar acum, cei de la Phonearena au observat și un efect nefast asupra autonomiei bateriei. Aceasta reprezenta oricum unul dintre punctele slabe ale terminalului, însă după update, situația a devenit și mai gravă. Publicația menționează că dispozitivul pierde 1% din baterie odată la fiecare patru minute, chiar și atunci când nu este folosit.

Navigarea pe internet sau vizionarea de materiale video vor duce la un consum accelerat, astfel că, pe parcursul zilei, un utilizator ar putea fi nevoit să efectueze trei reîncărcări. Dezinstalarea Facebook sau dezactivarea senzorului de amprente se pare că nu au reușit să influențeze în vreun fel situația. Rămâne de văzut când vor reuși chinezii să livreze un update stabil.

Din punct de vedere al specificațiilor, flagship-ul chinezilor arată foarte bine. În spatele ecranului Full HD de 5,5 inci se ascunde un procesor Snapdragon 820 de la Qualcomm și 6GB RAM. Pe partea de captură foto/video, camera principală de 16 megapixeli vine atât cu stabilizare optică de imagine, cât și stabilizare electronică de imagine. Amatorii de selfie-uri au la dispoziție o cameră 8 megapixeli.

De asemenea, unul dintre elementele pe care ar trebui să le aveți în vedere este senzorul de amprente, care, conform unor teste efectuate la sfârșitul lunii trecut, ar fi mai rapid decât cel de pe iPhone 6S.

Citește și:
Etichete: