OLX se extinde serios pe segmentul imobiliar și pregătește un site nou

OLX se extinde serios pe segmentul imobiliar și pregătește un site nou

De la începutul lunii august, OLX vine cu schimbări importante lansând în premieră trei servicii premium dedicate domeniului imobiliar: pachete comerciale personalizate pentru agenții, o platformă CRM pentru gestionarea ofertelor, precum și un site dedicat exclusiv acestui sector.

Astfel, începând cu perioada imediat următoare, agențiile și profesioniștii din domeniu vor putea alege pachete de servicii personalizate pentru publicarea de anunțuri noi în cadrul categoriei Imobiliare de pe OLX, prețurile pornind de la aproximativ un euro în funcție de numărul de oferte încărcate. Pentru români, platforma rămâne una accesibilă. Utilizatorii vor putea să publice până la trei anunțuri gratuite la fiecare 30 de zile.

Tot ca parte a noii direcții de dezvoltare și profesionalizare a serviciilor OLX, agențiile imobiliare se bucură și de o platformă CRM, AtlaStock, prin care își pot gestiona dintr-o singură interfață toate anunțurile. Cu ajutorul acesteia, agenții au informații în timp real cu privire la ofertele lor, contractele sau comisioanele aferente tranzacțiilor încheiate. De asemenea, proprietarii de agenții își pot măsura obiectiv performanțele echipelor lor de vânzări. Până în prezent, platforma AtlaStock este folosită de 700 de agenții din țară.

Tot pentru luna august a acestui an, compania pregătește și extinderea pe nișa sectorului imobiliar prin lansarea unui site dedicat strict acestui domeniu. “Lansarea unei platforme adresate exclusiv zonei imobiliare, respectiv a unei soluții integrate pentru companii, reprezintă pașii firești pe care îi facem pentru dinamizarea pieței și oferirea unui serviciu relevant și util cumpărătorilor și profesioniștilor din domeniu.“ continuă Sorin Bălan.

În prezent, secțiunea Imobiliare din cadrul OLX este în top 3 cele mai vizitate categorii din cadrul site-ului, cu o medie de 3,5 milioane de vizitatori unici lunari. Peste 173.000 de anunțuri noi sunt listate o dată la 30 de zile, vânzătorii și cumpărătorii schimbând până la doua milioane de mesaje în fiecare lună. De asemenea, conform studiilor realizate intern pentru ultimele trei luni, un imobil încărcat pe OLX este declarat vândut sau închiriat în aproximativ 28 de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: