Cum poți să-ți transformi telefonul vechi în cameră de supraveghere

Cum poți să-ți transformi telefonul vechi în cameră de supraveghere

Olmose este subiectul unei noi campanii de Kickstarter, care ar putea să-ți transforme telefonul vechi într-o cameră de supraveghere.

În cazul în care ai unul sau mai multe smartphone-uri vechi prin casă și vrei să te mai folosești de ele, o nouă campanie pe Kickstarter ar putea să-ți ofere soluția ideală. După cum scriu cei e la Android Headlines, Olmose constă în două aplicații, cu ajutorul cărora îți poți transforma vechiul smartphone într-o cameră de supraveghere. Prima dintre acestea, denumită Guardian, se instalează pe dispozitivul învechit, în timp ce Remote se instalează pe terminalul pe care îl utilizați și vă permite să îl controlați pe cel care acționează pe post de cameră de supraveghere.

Din câte se pare, Olmose funcționează atât cu dispozitivele Android, cât și cu cele iOS. În cazul în care îl comandați, puteți opta și pentru stația de andocare denumită ”Dog Station” care vă permite să reîncărcați telefonul și include o cameră video care poate detecta mișcările. În ceea ce privește compatibilitatea, nu va trebui să vă faceți griji, din moment ce Olmose este compatibil cu orice telefon care rulează Android 4.0 sau o versiune mai recentă.

Cu 20 de dolari donați pentru această campanie, veți putea instala aplicația Guardian pe un singur dispozitiv și veți beneficia de un abonament de un an la serviciul de cloud. La finalul acelui an, vă veți putea reînnoi abonamentul pentru încă un an în schimbul sumei de 26 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: