Oferte eMAG: reduceri de eMAGIA Crazy Days

ACTUALITATE
Oferte eMAG: reduceri de eMAGIA Crazy Days
19 dec. 2016 | 08:08

Oferte eMAG și reduceri sunt în această perioadă cu ocazia campaniei eMAGIA Crazy Days. Așadar, dacă nu ți-ai finalizat lista cu cadouri de Crăciun, noile promoții eMAG ar putea fi ocazia perfectă pentru a face asta. 

 

[related]

 

Ofertele eMAG – eMAGIA Crazy Days înseamnă ”peste 70.000 de produse la prețuri magice”, iar toată oferta este disponibilă aici. Mai jos am selectat câteva reduceri eMAG de care să profiți în cazul în care ești în căutare de cadouri de Crăciun.

Oferte eMAG și reduceri la cadouri de Crăciun

Un smartphone nou poate fi un cadou de Crăciun perfect, iar cu ocazia noilor oferte eMAG, poți găsi unul cu specificații mai mult decât decente la un preț foarte bun. Modelul selectat de noi este Allview P8 Energy Mini, un telefon cu o baterie impresionantă, de 4.000 mAh, dar și cu un display HD de 5 inch. Fiind dotat cu un procesor quad-core și 2GB memorie RAM, smartphone-ul P8 Energy Mini ar trebui să facă față oricărei aplicații și ar putea rula majoritatea jocurilor mai puțin pretențioase. Camerele foto de 8, respectiv 5MP sunt numai bune pentru făcut poze în această vacanță, iar reducerea de aproape 50% ar trebui să te bucure suficient încât să-l cumperi. Găsești telefonul la reducere, la eMAG, AICI.

Brățările inteligente sunt printre cele mai populare accesorii conectate, iar cei care nu vor să dea o căruță de bani pe un astfel de dispozitiv, ar putea lua în considerare brățara Evolio LinkFit. Este un cadou perfect de Crăciun și se conectează cu smartphone-ul utilizatorului via Bluetooth și receptionează automat notificări pentru apeluri vocale, sms-uri, e-mailuri sau diverse aplicații precum Facebook sau Whatsapp. În același timp, brățara monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse sau calitatea somnului. O puteți găsi AICIalături de alte oferte eMAG.

Unul dintre cadourile de Crăciun la care visăm cu toții este un Ferrari. Și, chiar dacă nu poți oferi în dar o mașină Ferrari, poți face cadou un acumulator extern proiectat de companie. Bateria externă de la Ferrari are o capacitate de 2.500 mAh, are design subțire și este prevăzută cu două porturi USB, ceea ce îți dă posibilitatea să încarci două dispozitive în același timp. Bateria este prevăzută cu cablu microUSB și o găsești AICI, la preț special, cu ocazia noilor reduceri eMAG.